Făcând parte din campania Nivea #LikeYourself, am primit un summer box plin cu produsele lor, alături de o provocare pentru următoarea etapă. Deși cu unele dintre ele am mai avut contact, cele mai multe sunt produse abia lansate, so let’s see.

Nivea eye make-up remover

După fiecare majorat, nuntă, petrecere, orice, cea mai mare problema erau ochii de panda de care scăpam foarte greu, cel mai mult din cauza tușului. Această apă micelară pentru machiajul ochilor îndepărteaza mult mai ușor, fără a fi nevoie să îți omori prea tare ochii. Este foarte bună și pentru rimelurile waterproof, m-a ajutat mult cu un rimel albastru pe care dacă îl foloseam scăpam de culoare abia după 2 zile în care demachiam cu două tipuri de apa micelară, șervețele demachiante+multă apă fierbinte.

Nivea 1 minute urban skin detox

72A25F55-CD65-4AA0-B3FC-22C84737C976

Este practic o cremă ce ajută la îndepărtarea impurităților și care după folosire micșorează porii. Senzația este una placută pentru că atunci cand o aplici se incălzește. După folosire tenul este mult mai fin și are și un miros frumos.

Nivea Soft Mix Me

Cele 3 chestii micuțe sunt variantele mici si parfumate ale faimoasei creme de la Nivea, care vin în 3 arome diferite: Happy Exotic, Berry Charming și Chilled Oasis. În funcție de preferințe, ele pot fi mixate între ele, fie câte două, fie toate trei, dar și cu crema clasică. Au un miros super fresh și de vară și pot fi folosite atât pe față, cât și pe corp.

Nivea Dry Shampoo

Pentru zilele în care nu ai deloc timp să te speli pe cap e numai bun pentru un retuș. Varianta pe care o am este cea roz, pentru medium tones, însă mai sunt încă 2 variante. Ține părul fresh destul de multe ore, îi dă și volum și aduce la miros cu fixativul tot de la Nivea, dar puțin mai parfumat.

 

xoxo