Recent am primit două produse cu care nu am mai intrat in contact până acum, dar care s-au dovedit a fi super bune pentru ten, mai exact o apă florală și un tonic pentru ten sensibil, ambele de la Mayie Cosmetics și ambele 100% naturale.

Tonic pentru ten sensibil

Trecând peste mirosul înțepător pe care îl are și care este singurul dezavantaj, își face treaba foarte bine de la prima folosire. Eu îl folosesc după demachiere pentru că hidratează și curăță tenul și mai mult decât a făcut-o deja apa micelară. E numai bun pentru tenul gras sau mixt, așa cum îl am și eu, pentru ca ține destul de bine sebumul sub control, problema cu care toate fetele cu acest tip de ten se confruntă și pe care o urăsc:) . Un alt mod în care am folosit eu tonicul a fost după piscină când m-am întors cu pielea puțin arsă pe obraji și și-a făcut efectul destul de repede, a calmat pielea imediat și până a doua zi nu mai aveam nimic.

6D20069A-3C6C-4DAB-A348-C445C7E5A253

Apă florală de trandafiri

De sticluța asta m-am îndrăgostit, în primul rând de la miros care e total pe alta lungime de undă față de cel al tonicului. Este oarecum o altă variantă pentru apa termală pentru ca e foarte fresh și calmantă. Pe lânga senzația fresh pe care o dă și ea curăță și hidratează tenul.

86921A5D-B28E-49AF-8F54-6B13F62F3254

Ambele se pot aplica fie prin pulverizare directă, fie aplicate pe o dischetă. Tonicul vine în varianta de 100ml și este în jur de 40 lei, iar apa florala are 50ml și se găsește la aproximativ 35 lei.

Un alt good point la ele este faptul ca sunt cruelty free🐰 #foodforskin

xoxo