Deși genele mele sunt lungi de la mama natură, rimelul e produsul de make-up de care nu mă lipsesc niciodată. Waterproof, not waterproof, de volum, de alungire, orice fel, numai rimel să fie.
Recent, chiar când rămăsesem în pană de rimeluri sau mai bine zis în pană de rimeluri cu periuțe care să îmi placă pentru ca încă mai aveam unele, am primit 2 de la Mascara Med.

La o primă vedere a periuțelor m-a atras varianta XL-Volume, însă după ce le-am folosit pe amândouă, mi-am dat seama că și periuța de la varianta Classic se înțelege bine cu genele mele, deși în general acel tip nu prea mi-a plăcut. Probabil a ținut mult și de textura rimelului, important e că acesta mi-a plăcut.

Legat de rezistența lor, e o chestie vagă între waterproof și totuși nu, pentru că dacă uzi genele imediat devii panda, însă când te demachiezi se ia foarte greu, rămân urme de negru peste tot în jurul ochilor. Un dezavantaj ar fi mirosul, care nu e plăcut deloc, deși este știut faptul ca atunci când vine vorba de parfum în cosmetice sunt mai ok cele fără, deci e posibil sa fie un avantaj totuși.

Ambele promit gene naturale mai lungi și mai pigmentate, dar la mine nu se observă nimic diferit. Deocamdată.

61D6A920-5A63-4C8D-AADA-40A482F8FE2D

Cel Classic alungește genele și le pigmentează super bine, iar XL-Volume le curbează și le dă mult volum. Dacă nu sunt folosite în prea multe straturi, ceea ce oricum e inestetic, arată foarte natural. Se găsesc în farmacii și sunt în jur de 40 lei.

Mascara MED-XL-VOLUME

24425AEE-42C4-4522-A342-B9100153B00A

MASCARA MED CLASSIC

32A27D9E-447E-4909-869E-CB5EBCBB413A