După ce mi-am lăudat puțin genele ultima oară(aici), trec la unghii cu care pot spune ca am avut noroc, pentru că au fost moștenite de la mama si au o formă destul de frumoasă și sunt și foarte rezistente. Sau erau. Până să îmi pun ojă semipermanentă.
După prima manichiura de genul acesta mi-am pilit singură oja și nu am aplicat nimic, iar in următoarele zile toate unghiile s-au rupt, fiind mult prea moi. La cea de-a doua manichiură s-a schimbat radical toată chestia asta pentru că am primit serul Femino Help.
Deși am fost sfătuită să nu îmi mai îndepărtez singură oja, am făcut-o pentru că voiam să văd cum se comportă acest ser. Și alegerea a fost una foarte bună pentru că unghiile mele trebuiau sa mai “respire” puțin.

58BECDEB-FBB5-4211-92B4-176F1DE0F675

Serul vine într-un ambalaj super practic, sub forma unui pix, deci poți să îl cari oriunde după tine fără să simți că îl ai. Se aplică pe unghii și cuticule după ce este eliberat produs prin rotire, după care se masează puțin unghia cât să intre serul. Pe lăngă faptul că netezește unghiile, făcând să dispară acele zgârieturi lăsate de buffer, le întărește chiar de la primele folosiri. Nu am mai avut probleme cum ar fi să se rupă sau să fie moi și zgâriate și nu a mai fost nevoie să le tai de tot. Face toate chestiile astea pentru că e făcut din 5 uleiuri naturale care au, majoritatea, rolul de a hidrata fie că sunt folosite ca atare, fie în componența anumitor produse.

Și cum mereu am zis și despre mirosul produselor și acesta miroase prea bine, a bubblegum îmi pare mie.

Se găsește în farmacii și are un preț super accesibil, în jur de 25-28 lei am văzut eu în diferite farmacii.

Am încercat sa fac o paralelă între cum arătau după prima folosire și cum arată acum, adică după ~2 săptămâni. Nu știu cât de bine se observă în poză, dar în realitate diferența e una mare.

5FB0CEFE-2B7B-43EC-AA2F-EA20FB7B8ECE3CC297F3-0190-490E-8401-76B2CFF0664A