Ca o continuare la ce a făcut Femino Help pentru unghiile mele au venit în ajutor 2 produse Trind pentru unghii, alături de alte 2 pentru mâini.

Nail Repair+Cuticle balsam

Nail Repair-ul vine “la pachet” cu un balsam pentru cuticule în varianta mini.

După cum am spus, după aplicarea Femino Help, următorul pas a devenit aplicare Nail Repair-ului. Ideea la el este că are consistența și finish-ul unui lac transparent de unghii(that top coat thing), dar în același timp repară unghiile. Prin repară mă refer că le întărește foarte bine, le scapă de orice zgârietură și le crește rezistența. Pe lângă asta, am observat că oja rezistă mai mult timp dacă o aplici peste el. Singura chestie care m-a deranjat a fost mirosul, de la care îmi dau lacrimile când îl folosesc, fiind înțepător, un miros oarecum chimic.

Balsamul înmoaie și hidratează cuticulele, făcând să nu apară uscarea lor într-o perioadă prea apropiată.

630B45BE-6940-4908-ABEE-9193F766EF40

Hand repair cream

Deși în general nu prea folosesc creme de mâini, pe cea de la Trind am început să o folosesc mai des, dar tot nu zilnic. Nu am probleme cu mâinile decât foarte rar, când chiar nu le acord importanță mult timp, dar de ce să nu văd cum e. Nu este nevoie de o cantite prea mare pentru o hidratare bună și intră destul de repede în piele fără să lase mâinile uleioase. Lasă pielea foarte fină șiiiii are un miros prea plăcut. Pe lângă astea, m-a atras mult și packaging-ul, nu știu de ce, e tipul ălă de recipient super fin mat, not cheap.

A9811D5D-D438-4ABF-97A5-A1B5452C82A9

Hand scrub

Iar în ajutorul cremei vine scrub-ul, care la fel, hidratează, lăsând pielea fină și ca orice alt scrub, îndepărtează pielea moartă. Îmi place să îl folosesc când sunt obosită în general, pentru că îmi plac scrub-urile de orice tip și pentru orice, datorită senzației de relaxare. Folosindu-le simultan, nu știu care dintre ele m-a ajutat mai tare, dar probabil rezultatul a fost unul venit din partea amândurora.

C7A3A2C2-BA70-4A51-B163-EE5826F36B1E

 

Produsele se găsesc pe Trind.ro și au prețul între 90-95 lei fiecare.