Pentru mine acest spray a fost o noutate, pentru că până la acesta nu am folosit refreshing water, doar apă termală (aparent nu sunt una și aceeași chestie, deși sunt foarte asemănătoare).

La fel ca celelalte produse Bioderma, este un produs testat dermatologic și  hipoalergenic, perfect pentru orice tip de ten, mai ales pentru cel sensibil.

Poate fi folosit pentru:

  • Refresh. Probabil cel mai important și vizibil lucru pe care îl face este să dea acea senzație de prospețime, senzație fresh.
  • Fixarea machiajului sau reîmprospătarea acestuia. Chiar dacă aplic primer și pudră, aplic și acest spray pentru a menține make-up-ul intact mai mult timp. Îl mai folosesc și după câteva ore în care am purtat machiajul pe față și și-a făcut apariția sebumul, astfel fiind diminuată acea senzație uleioasă.
  • După epilare atunci când pielea este mult mai sensibilă, astfel grăbind procesul de “revenire la normal” a zonei epilate.
  • În cazul arsurilor solare, pentru că va calma pielea și va diminua senzația neplăcută.

Processed with VSCO with a5 preset

O altă problemă cu care mă confrunt este roșeața în zona nasului, pe care Hydrabio Brume reușește să o diminueze. Deși nu o face să dispară în totalitate, este un pas important. De asemenea o problemă a tenului meu este excesul de sebum, mai ales pe timpul verii, dar pe care reușește să îl țină sub control. Secreția este micșorată sesizabil.

Pe lângă hidratarea care se observă de la prima folosire, ajută și la diminuarea porilor, deci din punct de vedete estetic machiajul arată mai bine, tenul este mai mai fin, dar și mai curat.

Produsul nu are miros și vine în varianta de 300ml, deci îmi va ajunge o perioadă îndelungată, chiar dacă îl folosesc în fiecare zi, pentru că nu e nevoie de prea mult la fiecare aplicare. Singurul dezavantaj la această cantitate este că nu poate fi purtat în genți, pentru că ar fi fost un ajutor pe timpul zilei când nu ai timp să treci pe acasă, dar totuși ai nevoie de un refresh al machiajului sau pur și simplu al feței.

În momentul aplicării acestui spray nu rămân urme pe față, nu sunt lăsate acele picături și se usucă imediat, fără să fie nevoie să îl ștergi sau să îl întinzi.

#bioderma #biodermaromania