În fiecare an încă din luna noiembrie în magazine și în online încep să apară decorațiuni, îmbrăcăminte și accesorii specifice crăciunului. Odată cu apariția acestora vine și certitudinea că trebuie să pregătim cadourile pentru cei apropiați. Fie că este vorba despre familie, prieteni, iubiți/iubite, colegi de școală sau de birou, mereu va exista în primă fază întrebarea “Ce să cumpăr?”.

Provocată de cei de la Regivero, voi propune în cele ce urmează câteva idei de cadouri cu prețuri cuprinse între 7 și 300 lei. Așa că, dacă ești în căutarea unui cadou pentru mama, sora, iubita, prietena cea mai bună, etc. keep reading:)

Cadouri de sezon

În general îmi place să dau cadouri cât mai complexe, în care să includ, pe lângă altele, cadouri specifice sezonului. În această perioadă se poate găsi aproape orice în spiritul crăciunului, aceste colecții fiind găsite fie la make-up, skincare, bodycare, fie la îmbrăcăminte, accesorii, decorațiuni sau chiar la mâncare și băuturi.

Cosmetice

 

 

Dulciuri și bauturi

Pentru iubitorii de ceai, cafea se găsesc și ediții de sărbatori, cu ambalaje cât mai în spirit. Și turta dulce este ‘faimoasă’ în acest sezon și se găsește în diferite forme/mărimi și cu diferite mesaje sau desene. De altfel, magazinele sunt pline și de moși de ciocolată, bomboane și orice dulce ambalat de crăciun. Cu siguranță nimeni nu ar spune nu la așa ceva.

 

 

Pe lânga un cadou de acest gen pot fi puse și clasicele căni de crăciun sau chiar termosuri și pahare de tipul ‘to go’.

 

 

Glob personalizat

Simpla pungă de cadou poate fi înlocuită cu succes de un glob transparent detașabil, care va fi un mod diferit de a împacheta și oferi un cadou și ulterior un frumos ornament de brad. Fiind destul de mare(8cm) poate fi umplut cu destul de multe produse.

 

 

Pe lângă oje, farduri mono sau balsamuri de buze ar putea fi umplut cu:

  • dulciuri
  • bureței de machiaj
  • inele, cercei sau alte bijuterii
  • rujuri
  • șosete de crăciun sau orice altceva ce ar incăpea

F1086F88-285A-42F1-9E44-4D67493D2098

Seturi

În cazul în care vreți să scăpați cât mai repede, să nu cautați mai multe lucruri mici pentru a alcătui un cadou, puteți apela la astfel de seturi ce fie conțin produse de make-up, fie de skin care. Deși prețul lor este în general mai mare, este mult mai convenabil decât dacă ai cumpăra produsele respective separat.

 

 

Altele

Dacă persoana căreia îi veți oferi este pretențioasă când vine vorba de cadouri, nu vă pricepeți sau nu aveți timp puteți apela la ceva ce multe magazine au și mai exact un card cadou pentru cumpărături.