La evenimentul Galați Beauty Swap am primit spre testare atât produse pentru ten, corp, cât și produse pentru păr. Printre sponsori au fost și cei de la Rekze Laboratories de la care am primit un șampon.

Șamponul 63 este un produs profesional, folosit în multe saloane și deși față de un șampon obișnuit are un preț mai mare (130 lei) are efecte benefice asupra părului și scalpului.

Încă de la prima folosire am fost mulțumită de rezultat, este cu siguranță un produs pe care îl recomand și pe care îl voi achiziționa. Nu am găsit niciun dezavantaj la el și este printre produsele mele preferate primite la Galați Beauty Swap.

Recunoscut pentru beneficiile sale de stimulare a creșterii părului și anti cădere, șamponul este testat dermatologic și foarte important, este cruelty free.

Ambalajul șamponului este unul elegant, mat, cu o cantitate de 200ml de produs.

rrem

Una dintre problemele cu care mă confrunt este căderea părului, excesivă atunci când apare stresul sau o alimentație proastă. Deși nu îl folosesc de multă vreme, efectele încep să se observe încet și din această privință. După uscare părul se piaptănă mult mai ușor, ceea ce determină o reducere a căderii părului.

O cantitate mică este suficientă pentru a face multă spumă, astfel părul este curățat în profunzime,iar îngrășarea apare mai greu.

După spalare părul este mai hidratat și revitalizat, elasticitatea este crescută și este mult mai fin, mai moale. Părul se aranjează mai ușor și are mai mult volum.

Testat pe mai multe persoane s-au observat următoarele:

IMG_20181220_205754-01.jpeg

Așa cum ne spune și numele, Șamponul 63 este făcut din 63 de ingrediente care aduc toate beneficiile menționate. Ajută la eliminarea sebumului, cel care stopează creșterea părului. După cel puțin o lună-două de folosire voi reveni cu păreri în legătură cu creșterea părului, lucru pe care acest șampon îl promite.

Pe cei de la Rekze Laboratories îi puteți găsi atât pe site-ul lor, unde se găsește o varietate de produse cum ar fi șampoane, balsamuri și alte produse pentru păr, cât și pe Facebook.