M-am bucurat să văd că printre sponsorii de la Galați Beauty Swap am avut și un brand de make-up, de la care am primit o baza de machiaj și un tratament pentru ten.

Brand-ul despre care vorbesc este Lambre, un brand franțuzesc cu produse de calitate la prețuri accesibile.

Sacoșica primită la eveniment a fost gândită foarte bine, mai întâi îngrijirea tenului, apoi machiaj.

Illume primer

rrem

Dacă aș fi primit un primer cu finish mat nu m-aș fi bucurat atât de tare cum m-a bucurat acest primer cu efect de iluminare. Dintre toate produsele de make-up, ceea ce îmi place cel mai tare să aplic este iluminatorul. Sau orice dă efect glowy. Așa este și acest primer care mi-a plăcut foarte mult încă de la prima folosire.

Poate fi folosit atât înaintea aplicării fondului de ten, cât și combinat cu acesta pentru un efect și mai strălucitor. Acest primer ajută mult și la estomparea cearcănelor, dând efect de iluminare și eliminând petele închise de sub ochi.

Primer-ul vine în două nuanțe și deși am nuanță 2 nu influențează deloc culoarea tenului în mod negativ. Particulele strălucitoare din acesta sunt unele care dau un efect glowy, dar natural, nimic strident și neplăcut.

Pe lângă minunatul efect de iluminare, Illume Primer minimizează foarte bine porii, dând un aspect curat al tenului cand este machiat și contribuie la menținerea machiajului intact câteva ore bune. De asemenea și fondul de ten se aplică mult mai ușor peste el.

Ambalajul este unul de tip tub, deci poate fi folosit până la ultima picătură, spre deosebire de produsele cu pompiță la care pierdem produs. Și cantitatea este una bună, ca la un fond de ten obișnuit, mai exact 30 ml.

Tratament facial Colostrum

rrem

Acest tratament este de fapt o cremă care tratează și regenerează tenul prin intermediul unor ingrediente mai speciale, mai exact colostrum, dermaxyl, extract de ovăz și ulei de seminte de meadowfoam.

Colostrul este o secretie liofilizata de glandă mamara de lapte de vaca și este ingredientul care ajută la prevenirea îmbătrânirii tenului.

Crema poate fi aplicată atât seara, cât și dimineața, intră foarte repede în piele și nu necesită clătire. Asupra tenului are efecte benefice, regenerează și hidratează, lasă pielea fină și micșorează porii. Nu incarcă tenul și nu lasă senzație grasă.

Produsul vine în cantitatea de 50 ml, are pompiță și se găsește pe site la prețul de 80 lei.

Pe cei de la Lambre îi găsim atât pe www.mylambre.ro, cât și pe Facebook și Instagram.