Tot la Galați Beauty Swap am primit spre testare de la sponsorii Triodeluxe un balsam pentru păr cu keratina din gama Tresemme.

Pe site-ul celor de la Triodeluxe se găsesc produse pentru păr Anian și Tresemme, multe dintre ele pe bază de keratină, având prețuri accesibile tuturor. Îi găsim și în social media, pe Facebook și Instagram.

Balsam Keratin

IMG_20181227_150235-01.jpeg

Până acum nu foloseam deloc balsam sau foloseam foarte rar, pentru că nu am găsit unul care chiar să mă mulțumească, să simt că îmi schimbă ceva la păr și foarte probabil și din comoditate, încercând să scap cât mai repede doar cu șampon, fără a mai aștepta să acționeze un alt produs. Toată această perspectiva legată de balsamul de păr s-a schimbat atunci când l-am primit pe acesta în cadrul evenimentului Galați Beauty Swap.

Încă de la prima folosire m-am îndrăgostit de acest produs și fără nicio îndoială îl voi cumpăra în continuare atunci când se va termina.

După cum este cunoscut, keratina și uleiul de argan marocan sunt renumite pentru beneficiile asupra părului, iar balsamul de la Tresemme le are pe ambele.

Diferențele se văd de la prima folosire, chiar și când părul este încă ud, pentru că devine instant foarte moale și fin. Părul meu este lung și oarecum drept, însă când îmi doresc să fie cu adevărat întins folosesc placa pentru îndreptat. După uscare efectul dat de acest balsam este aproape identic cu cel dat de placa de păr.

Pe lângă faptul că este foarte drept, părul are și strălucire și elasticitate, este mult mai ușor de aranjat și nu se mai încurcă atât de tare. Aceste diferențe sunt vizibile cu ochiul liber, chiar au fost remarcate de câteva persoane din jurul meu de prima oară de când l-am folosit.

IMG_20181228_175206-01.jpeg

Având părul decolorat, îl nuanțez la un anumit interval de timp,în funcție de cât de repede se duce culoarea. Balsamul Keratin se implică și din acest sens, deoarece menține culoarea mult mai mult timp decât de obicei.

Un singur tub de balsam va ține cu siguranță foarte mult timp deoarece are 500 ml, iar pentru o aplicare este nevoie de o cantitate foarte mică de produs.

Văzând că totul merge atât de bine la acest balsam, mi-am imaginat ca prețul va fi destul de mare, însă când am intrat pe site-ul Triodeluxe am rămas uimită. Raportul calitate-preț este unul nemaipomenit, deoarece costă doar 36 lei.

Ca o scurtă “recapitulare” a celor spuse mai sus, acest balsam vine cu foarte multe beneficii:

  • Îndreaptă părul
  • Menține culoarea
  • Oferă strălucire și elasticitate
  • Părul se descurcă mai ușor
  • Cantitate mică, efect măreț
  • Aranjarea părului este mai ușoară
  • Păr mai moale și catifelat
  • Preț accesibil
  • Nu îngreunează părul