În cadrul evenimentului Galați Beauty Swap am primit spre testare și produse pentru corp, mai exact o cremă de duș și o cremă de corp de la Elemis.

nor

Cu cei de la Elemis ( www.adda-shop.ro/ ) am intrat în contact și în trecut, fiind printre primele brand-uri cu care am colaborat. Atunci am testat produse pentru ten, un cleanser facial și un toner despre care am scris aici, dar și câteva mostre, dintre care cel mai mult mi-au plăcut Pro-Radiance Illiminating Flash Balm și Herbal Lavender Repair Mask, astfel că știu că produsele lor sunt minunate și de calitate. M-am bucurat să văd că printre sponsori sunt și ei și eram curioasă în legătură cu produsele ce urmau a fi primite și testate.

Produsele Elemis sunt faimoase în special în UK, fiind considerate produse de lux și deși nu au un preț accesibil tuturor, merită orice bănuț, fiind o “investiție” bună.

În România produsele Elemis sunt comercializate de cei de la Adda Shop, pe care îi găsim și pe Facebook  https://www.facebook.com/elemisaddashop/  .

Shower cream

nor

Până acum ceva timp foloseam foarte rar produse pentru corp și din comoditate acordam o importanță foarte mică acestui aspect. Nu îmi amintesc să fi folosit prea des cremă de duș, însă cea de la Elemis mi-a plăcut foarte mult.

O aplic la duș prin mișcări circulare și o las să acționeze câteva minute, după care o îndepărtez cu multă apă.

Oferă o senzație de relaxare, atât datorită mirosului exotic, cât și pentru că lasă pielea fină, moale și în același timp o hidratează. De asemenea curăță și este perfectă pentru pielea uscată și deshidratată pentru că o regenerează și o face mult mai catifelată.

Cea primită are 50 ml, însă ea se găsește pe site-ul Adda Shop în varianta de 200 ml.

Body cream

nor

În ajutorul cremei de duș vine această cremă de corp, iar folosite împreună dau pielii un miros foarte plăcut și o hidratare intensă.

Intră rapid în piele, nefiind nevoie să aștepți prea mult până să te îmbraci și nu lasă deloc senzație grasă. Hidratează foarte bine și repară pielea uscată, pe care o lasă mult mai fină și moale.

La fel ca shower cream-ul are 50 ml, însă pe site se găsește la 200 ml și are prețul de 200 lei.