Seria de review-uri ale produselor primite la Galați Beauty Swap continuă cu alte două produse pentru îngrijirea tenului, pentru demachiere și curățare.

rrem

Laptele demachiant și apa micelară sunt de la Green Lab Cosmetics, brand 100% românesc ce are produse pentru ten accesibile tuturor. Îi găsim și pe Facebook și Instagram.

În cele ce urmează voi face o paralelă între cele două produse și vă voi spune care dintre ele m-a încântat mai tare și de ce.

Lapte demachiant

rrem

Acum câțiva ani, am avut drept prim produs de îndepărtare a machiajului un lapte demachiant. La acel moment eram la început în ceea ce ține de make-up sau skincare, nu acordam importanță acestor aspecte. După ce am descoperit apa micelară mi-am dat seama că acel lapte demachiant folosit nu mi-a plăcut suficient așa că am renunțat la achiziționarea sa.

Când am primit cele două produse de la Green Lab, m-am gândit că voi avea aceeași părere și despre acest lapte demachiant, însă m-am înșelat și am rămas plăcut surprinsă. Încă de la prima folosire am observat că îmi place foarte tare și am știut că va fi preferatul meu dintre cele două produse.

Spre deosebire de alte produse de acest tip, laptele demachiant de la Green Lab nu îngreunează deloc tenul și nu lasă senzație grasă. Îndepărtează cu ușurință machiajul waterproof, fără să agreseze tenul. Pe lângă faptul că ajută la curățarea tenului, se implică și la hidratarea acestuia, lăsându-l catifelat și moale.

Conține ulei din sâmburi de struguri, unt de cacao, unt de shea, alantoină și vitamina E și este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Pompița permite eliberarea unei cantități perfecte pentru curățarea în profunzime a unei zone destul de mari. Produsul vine cu o cantitate de 150 ml, iar prețul acestuia este unul foarte bun, 26 lei. Poate fi găsit aici.

Apa micelară

rrem

În comparație cu laptele demachiant, nivelul de curățare al apei micelare este unul puțin mai mic, însă în continuare rămâne un produs bun care merită a fi cumpărat.

Deoarece folosesc apă micelară de foarte mult timp și am testat mai multe tipuri, tot nu pot să rămân doar cu  laptele demachiant, așa că șterg tenul și cu puțină apă micelară. În acest caz face față si îndepărtează restul impurităților rămase pe ten, însă când vine vorba de o demachiere de la început, este nevoie de o insistare asupra tenului pentru a fi curățat complet.

Cel mai mult am folosit-o pe cea de la Green Lab pentru demachierea ochilor, fiind bună pentru rimel sau tuș waterproof. Îndepărtează aceste produse fără a lăsa urme negre și fără a agresa sau irita ochii. Lasă o senzație plăcută și nu este nevoie de forțare și agresare deoarece curăță repede ochii.

Nu are parfum și este bună atât pentru ten, însă cel mai mult, după părerea mea, pentru ochi și buze.

La fel ca laptele demachiant, are 150 ml, o pompiță care îți permite să scoți atât produs cât ai nevoie, fără a face risipă și are prețul de 23 lei. O găsim aici.

Care mi-a plăcut mai mult?

rrem

După cum deja am spus, este clar că dacă ar fi să aleg între cele două produse aș alege laptele demachiant.

Când vine vorba de ten laptele demachiant este cel care mi-a plăcut foarte mult și care mi-a schimbat părerea despre acest tip de produse, iar când vine vorba de machiajul ochilor apa micelară este cea pe care o aleg.