Tot din categoria Skincare am primit spre testare la Galați Beauty Swap un toner facial cu ulei de arbore de ceai de la Tea Tree.

Cei de la Tea Tree au produse Metique, Dr. Muller Pharma și Tinktura și pot fi găsiți atât pe site-ul lor, cât și pe Facebook.

Toner-ul este de la Dr. Muller Pharma, un vechi producător de cosmetice și medicamente pe bază de plante.

rrem

După demachierea completă tenul are nevoie de calmare, lucru pentru care toner-ul este ideal. Câteva picături de toner cu tea tree oil aplicate pe o dischetă sunt perfecte pentru a da tenului senzație de calmare si prospețime.

În timp ce calmează și tonifiază tenul, acest toner curăță impuritățile rămase după un machiaj sau adunate pe timpul zilei în cazul în care nu am purtat machiaj. Nu usucă tenul și datorită uleiului de arbore de ceai are efecte benefice asupra porilor, ajutând la minimizarea acestora.

Fiind făcut din plante nu are un miros foarte plăcut, însă este cunoscut faptul că produsele fără parfum sunt mult mai bune decât cele cu parfum. Nefiind nevoie de o cantitate mare pentru o singură folosire, cu siguranță un singur recipient îmi va ajunge ceva timp.

Toner-ul are 150 ml și poate fi găsit aici la prețul de 45 lei.

Folosind acest produs de ceva vreme am observat următoarele :

  • Curăță
  • Calmează
  • Nu usucă
  • Hidratează
  • Împrospătează tenul
  • Minimizează porii

rrem

Beneficiile tea tree oil

Acest ulei de arbore de ceai, numit și “cabinet medical într-o sticluță” este recunoscut pentru beneficiile sale antiseptice și antibacteriene și ajută la vindecarea diferitelor tipuri de boli sau inflamații.

Tea tree oil este folosit atât pentru tratarea rănilor sau infecțiilor, cât și pentru acnee, ciuperci, eczeme, etc.

Majoritatea produselor de pe Tea Tree.ro sunt pe baza de ulei de arbore de ceai și sunt perfecte pentru tenul sensibil, mai ales pentru cel cu probleme dermatologice.