Fiecare caută cea mai potrivită metodă pentru el pentru a fi îngrijit, cele mai bune produse, care să reziste și în același timp care să fie suportate de corp.

Deși este un subiect pe care mulți dintre noi îl evităm, transpirația este ceva normal, omenesc. Aceasta poate reprezenta pentru unele persoane un stres imens, în timp ce pentru altele poate fi un ultim lucru de care să își facă griji.

Pe lângă produsele de îngrijire a tenului, de make-up sau pentru păr, la evenimentul Galați Beauty Swap am primit spre testare două produse de la Perspirex, antiperspirantele în varianta Original, respectiv Strong. Pe aceștia îi putem găsi și pe Facebook.

Chiar dacă nu ai probleme foarte mari cu transpirația, ca în cazul meu, aceste produse sunt potrivite pentru anumite situații, cum ar fi petreceri, mers la sală, practicarea altor sporturi, etc. Spun anumite situații deoarece atât varianta Original, cât și cea Strong nu sunt recomandate pentru utilizarea zilnică!

rrem

Voi începe cu lucrurile comune celor două antiperspirante:

  • Ambele vin în varianta roll-on, cu o cantitate de 20 ml
  • Se aplică pe pielea curată și este recomandat ca aplicarea să fie făcută seara
  • Un lucru foarte important este să nu fie folosite dupa epilare!
  • Ambalajul este foarte practic, sunt mici și pot fi puse în orice geantă
  • Nu conțin parfum!
  • Protejează împotriva transpirației și mirosului neplăcut

Deși au multe lucruri în comun, sunt câteva puncte cheie ce le fac să fie foarte diferite. În funcție de aceste lucruri, dar și de problemele fiecăruia cu transpirația este foarte ușor să îl găsim pe cel potrivit nouă.

Perspirex Original

Varianta originală a deodorantului este cea care rezistă 3 zile. Este perfect pentru persoanele care nu au probleme mari cu transpirația. Eu îl folosesc seara, imediat după spălare. Chiar dacă în cele 3 zile până la reaplicarea lui ne spălăm și folosim alt tip de antiperspirant, acesta încă își face efectul. A nu se înțelege că trebuie să îl folosim și sa spălăm pielea doar din 3 în 3 zile!

Prețul acestuia este de 59 lei.

Această variantă a produsului este și cea potrivită pielii mele și preferată de mine.

rrem

Perspirex Strong

Varianta Strong a antiperspirantului este recomandată persoanelor care au probleme mari cu transpirația, care sunt mereu puși în situații deranjante din această cauză. Acesta își face efectul până la 5 zile, este mult mai puternic decât cel original, de aceea trebuie să avem grijă să nu îl aplicăm decât după cele 5 zile. Este probabil perfect pentru vară.

Prețul este de 62 lei.

rrem

Deși prețul celor două poate părea cam mare, un astfel de antiperspirant ne va ajunge o perioadă foarte îndelungată, deoarece nu îl folosim zilnic, deci făcând un calcul imaginar ne putem da seama că este un preț acceptabil.