În cadrul evenimentului Galați Beauty Swap au existat și câteva surprize, mai exact tombole, la care am avut norocul să câștig și eu.

Tombola la care am avut noroc a fost cea sponsorizată de Faunus Plant, de la care am primit un balsam de buze și un ulei de masaj.

7e512301-1266-466a-9f91-b724bb96df07

Balsam de buze cu portocale

Indiferent de anotimp buzele mele se usucă și se crapă, mai cu seamă în timpul iernii când pielea are nevoie de o hidratare mai intensă. Ca orice fată/femeie am folosit foarte multe balsamuri de buze, unele mai bune, altele mai puțin bune și sunt mereu în căutare de ceva cât mai eficient. Port mereu în geantă/ghiozdan unul deoarece știu că voi avea nevoie.

Balsamul de la Faunus Plant mi-a lăsat o impresie bună încă de la prima folosire și așa a rămas de atunci.

  • Hidratează foarte bine, fără a lăsa o senzație lipicioasă.
  • Mirosul de portocale este extrem de plăcut.
  • Catifelează buzele
  • Previne uscarea și crăparea
  • Protejează buzele

rrem

Produsul este 100% natural și conține ulei de măsline, ulei esențial de portocale, gălbenele, ceară de albine și vitamina E.

La Faunus Plant găsim 4 astfel de balsamuri, acesta cu portocale și alte 3 cu lavandă, propolis și mentă pe care vreau să le încerc.

Balsamul de buze are 5 ml, iar prețul acestuia este unul foarte mic, respectiv 8 lei. Cu siguranță îl voi recumpăra.

Ulei de masaj energizant

rrem

La fel ca balsamul de buze și celelalte produse Faunus Plant și uleiul de masaj este 100% natural, prelucrat manual în România. Conține ulei de floarea soarelui, extracte de sunătoare și gălbenele și uleiuri esențiale de portocale și lămâie.

Aplicat local pe anumite zone oferă o senzație relaxantă și revigorantă și în același timp hidratează. Intră în piele, lăsând un miros plăcut și o face mult mai fină, catifelată.

Uleiul de masaj vine într-un recipient de 100 ml și are prețul de 10 lei.

rrem

Intenționez să încerc mai multe produse de la Faunus Plant, deoarece raportul calitate-preț este unul foarte bun și pentru că toate produsele sunt naturale. Un alt plus care țin să îl menționez este ambalarea produselor. Toate arată foarte bine din punct de vedere estetic, sunt lucrate cu grijă și chiar dacă multe persoane nu observă, ambalarea este un detaliu care face diferența.

Produsele lor pot fi găsite atât pe site, cât și pe Facebook și Instagram unde au și niște poze foarte tari.