După tonerul primit la evenimentul Galați Beauty Swap despre care am scris aici, cei de la Tea Tree mi-au mai trimis câteva produse, toate cu ulei esențial de arbore de ceai.

Despre beneficiile uleiului esențial de arbore de ceai am mai vorbit și în articolul menționat mai sus, însă le voi pune și aici:

  •  este numit “cabinet medical într-o sticluță”
  • are beneficii antiseptice și antibacteriene
  • ajută la vindecarea diferitelor tipuri de boli sau inflamații
  • este folosit atât pentru tratarea rănilor sau infecțiilor, cât și pentru acnee, ciuperci, eczeme, etc
  • folosit pentru a calma pielea în multe afecţiuni cutanate și a elimina simptomele neplăcute.

Gel de curățare Metique

cof

Un produs de curățare recomandat în special persoanelor cu ten sensibil sau chiar celor cu ten acneic.

Curăță tenul fără a-l agresa sau irita, însă poate fi folosit și pentru corp și poate înlocui cu succes sapunul de mâini sau gelul de duș.

În timp ce curăță și purifică, gelul hidratează, lăsând pielea foarte fină. În cazul persoanelor cu porii proeminenți are efecte benefice, diminuând acel aspect neplăcut.

Dozarea produsului este practică, putând fi luat atât produs cât este nevoie pentru o singura folosire, fără a fi în exces. De asemenea nu este nevoie de o cantitate prea mare pentru o curățare în profunzime.

Prețul acestui gel este 50 lei, având o cantitate de 250 ml. Poate fi găsit aici.

Apă micelară Tinktura

rrem

Tot timpul am în casă apă micelară pentru că este foarte practică și curăță foarte repede. Pe cea de la Tinktura am încercat-o, însă mi-am propus să o păstrez pentru călătorii, pentru că este oarecum mică.

Curăță, nu usucă și nu irită. Se găsește aici, la prețul de 38 lei și are 250 ml. De asemenea ambalajul are un aspect frumos.

Are produse naturale, cum ar fi Aloe Vera, lămâie și cel mai important, arborele de ceai care dezinfectează și menține ph-ul natural al pielii.

Spumă intimă Dr.Muller Pharma și cremă intimă SaluFem

Spuma de spălare de la Dr. Muller Pharma are și ea arbore de ceai în compoziție, care previne iritațiile. Pe lângă acesta are și acid lactic care ajută la menținerea ph-ului natural.

Textura este exact ca o spumă, dozarea produsului este perfectă pentru o utilizare fără exces. Nu usucă, nu irită și nu induce stare de mâncarime, ba chiar lupta împotriva acesteia în cazul în care există.

Se poate găsi aici, prețul este de 30 lei, iar cantitatea este de 100 ml.

20190213377370764022489643.jpg

Crema intimă SaluFem se folosește după spălare. Are o compoziție pe bază de apă și nu este lipicioasă. Nu are parfum, iar mirosul de arbore de ceai dispare imediat.

Cantitatea folosită nu trebuie să fie mare. Are 50 ml și costă 35 lei.

rrem

Loțiune de îngrijire Metique

Deși se numește Afterwax Lotion, se poate folosi atât după epilarea cu ceară, aparat de epilat sau ras, indiferent de zonă. Are rolul de a diminua roșeața, de a preveni inflamația. În general pielea este uscată după orice tip de epilare, astfel că loțiunea ajută la hidratarea acesteia.

Poate fi folosită și de bărbați după bărbierit sau de oricine în cazul arsurilor solare, zgârieturilor sau pielii uscate și sensibile.

Recipientul are 250 ml, prețul întreg este 57 lei, însă acum se găsește la reducere cu 49 lei. De asemenea se găsește și în cantitatea de 1L, la 111 lei.

cof