Cei de la Barza se găsesc pe piață de foarte mulți ani și au produse dedicate exclusiv femeilor. Aceștia vin cu multe inovații, iar produsele lor se găsesc în farmacii, supermarketuri sau drogherii  și au prețuri accesibile tuturor.

Plasturi împotriva durerilor menstruale

201902228538132251558272043.jpg

Este foarte cunoscut faptul că un factor care diminuează mult durerile menstruale este căldură. De mult timp femeile aplică pe zona abdominală fie sticle cu apă caldă, fie prosoape sau alte materiale fierbinți, pentru a ameliora durerile.

Plasturii de la Barza sunt niște invenții foarte inspirate, deoarece sunt varianta îmbunătățită a ceea ce femeile au făcut încă din vremurile vechi.

Ceea ce facilitează totul este faptul că aceștia se lipesc, astfel că nu suntem obligate să stăm doar în pat. Se lipesc pe lenjerie, însă depinde de reacția pielii fiecăreia. În cazul meu este nevoie să îl aplic peste îmbrăcăminte, lucru sugerat și de cei de la Barza, deoarece la prima utilizare am observat mici arsuri.

Un alt avantaj este durata căldurii emanate, respectiv 12 ore. În momentul dezlipirii hârtiei de pe plasture acesta începe să se încălzească. Devine fierbinte, de aceea trebuie să fim precaute.

rrem

Senzația de durere este diminuată progresiv și poate chiar să dispară. Plasturii sunt foarte utili și ajută mult. Recomand, merită încercați!

Trebuie să fim foarte atente cu acești plasturi, să NU îi aplicăm direct pe piele și să verificăm reacția corpului nostru la aceștia.

O cutie conține 3 plasturi, iar prețul este unul foarte bun, respectiv 20 lei.

Șervețele intime cu bicarbonat de sodiu

rrem

Acest pachet cu 20 de șervețele cu bicarbonat de sodiu este perfect de pus în geantă, pentru a fi folosit atunci când suntem pe drumuri.

Testate dermatologic, șervețelele curăță, fără a agresa pielea, elimină disconfortul sau mirosul neplăcut și nu irită.

Au un miros plăcut și sunt foarte delicate.

Un astfel de pachețel costă 7,20 lei.

Mă declar mulțumită de ambele produse pe care le-am testat datorită celor de la Galeriu&Partners PR. Cu siguranță le voi recumpăra.