Buze mai mari? Primul lucru la care te gândești când auzi asta, sunt, cu siguranță, operațiile estetice, injectarea cu acid sau alte metode la care nu știi cum va reacționa corpul tău. Exista totuși și variante temporare, mult mai accesibile și care îți oferă siguranța că buzele tale nu vor avea reacții adverse inestetice.

Lips Up-Hyaluron Volume Lip Booster

Lips Up este o alegere bună atunci când ne dorim ca buzele noastre să aibă un aspect mai plin, mai natural și mai hidratat, fără a apela însă la tratamente de augmentare. Fiind realizat sub forma unui gloss, Lips Up are drept “ingredient vedetă” acidul hialuronic reticulat.Cu o textură lejeră, care nu încarcă buzele și nu oferă acel efect lipicios pe care multe gloss-uri îl au, Lips Up :

  • Hidratează
  • Conferă volum și strălucire buzelor
  • Netezește
  • Conturează

DSC_1213.JPG

Produsul vine în două variante, Rose și Marsala, oferind astfel, pe lângă cele menționate anterior și o nuanță discretă de roz, respectiv roșu. Nuanța la care am apelat cel mai des este Rose, deoarece în urma folosirii acesteia buzele par să nu aibă nimic aplicat, totul arătând foarte natural.

Aspect mai plin, senzație răcoritoare, ușor de utilizat

Aplicarea acestui gloss oferă o senzație de răcorire datorată mentolului, fiind de altfel foarte plăcută. Aspectul plin și delicat al buzelor ține aproximativ 2 ore, fiind necesare reaplicări în cazul în care consumăm alimente sau băuturi.Referindu-mă la aspectul ambalajului, este un produs mic, ce poate fi purtat în orice geantă, având 7 ml. Aplicatorul cu burete este foarte fin și catifelat și permite un control precis asupra cantității de produs pe care vrem să o aplicăm.E un produs pe care îl recomand mai ales persoanelor cu buze mici, subțiri. Raportul calitate – preț este unul foarte bun, iar pentru un plus de volum merită încercat.

Unde putem găsi Lips Up?

Gloss-ul Lips Up se găsește în special în farmacii, la un preț de aproximativ 30-40 lei, însă poate fi cumpărat si de pe site-uri precum Farmacia Tei, 1001 Cosmetice, etc.Mulțumiri PR Avenue pentru produse ☺️