De când a început vara cei de la Melkior au avut diferite lansări, mai ales în ceea ce privește produsele pentru ochi. În materie de rimeluri au fost introduse Waterproof Mascara și Blue Mascara.

Waterproof Mascara

Pentru mine rimelul este un must. Indiferent dacă aleg să îmi machiez sau nu tenul, aplic un strat de rimel. Această mascara este potrivită pentru vară, fiind perfectă pentru zilele la plajă sau la piscină când clar nu aplicăm machiaj pe ten, însă vrem să arătăm mai bine.

Având o formulă rezistentă la apă, Mascara Waterproof nu curge deloc la contactul cu apa, astfel că se îndepărtează foarte greu la demachiere.

Efectul asupra genelor este unul de alungire și curbare, aplicându-se ușor, fără a lăsa un aspect încărcat.

După cum am menționat, demachierea este mai dificilă față de demachierea unui rimel normal, însă este clar un avantaj, fiind foarte rezistent. Pentru a-l îndepărta cât mai ușor eu folosesc produse pe bază de ulei, pentru a nu agresa prea tare zona.

Inițial, când am văzut periuța eram puțin sceptică, deoarece m-am gândit că îmi va încărca genele și le va strânge între ele, dând acel aspect neplăcut. Toate acestea au fost doar în mintea mea, pentru că a fost fix invers.

Mascara Waterproof are 12,5 ml și se găsește în online sau în magazinele fizice Melkior la 45 lei, momentan fiind la reducere.

Blue Mascara

Niciodată nu am respectat un tipar anume când vine vorba de make-up, mereu mi-a plăcut sa adaug chestii cât mai diferite, fără a mă interesa dacă este sau nu pe placul tuturor. Ideea de rimel albastru este clar ceva diferit și ceva la care nu toată lumea ar apela.

Dacă ți se pare că ai un make-up prea simplu și vrei să adaugi un plus de culoare, rimelul albastru este o variantă. Mie mi se pare perfect pentru un machiaj colorat, de vară.

Până la Blue Mascara am mai folosit un rimel albastru, însă cel de la Melkior îl întrece datorită intensității culorii. Albastrul este unul foarte plăcut și conturează într-un mod frumos ochii.

Datorită formei periuței oferă volum și nu încarcă deloc genele. De asemenea este destul de rezistent.

Blue Mascara este puțin mai mic decât cel Waterproof, are 8 ml, însă dat fiind faptul că nu îl folosești în fiecare zi va ajunge ceva timp. Prețul întreg este de 40 lei, însă acum este la reducere, fiind 30 lei.