Datorită celor de la Notino am avut șansa să încerc și eu dispozitivul Foreo, despre care am auzit foarte multe și de care eram foarte curioasă. Au existat intenții de achiziționare în trecut, însă mereu intervenea gândul “oare merită?”.

La prima utilizare mi-a plăcut, însă nu mi s-a părut nimic wow. Folosindu-l în fiecare zi, mi-am schimbat părerea și începe să îmi placă din ce în ce mai tare.

Varianta pe care eu o am, Luna Play, este cea mai mică, implicit și cea mai ieftină. Nu este reîncărcabil, funcționând pentru aproximativ 100 utilizări. Mi se pare o alegere bună dacă vrei sa vezi cum te-ai înțelege cu un astfel de dispozitiv, dar este și foarte bun pentru travel, fiind foarte mic.

De când l-am primit, l-am folosit alături de gelul de curățare din gama Atoderm de la Bioderma, cu care face o echipă foarte bună. Cu ajutorul lui Foreo tenul este curățat mult mai bine decât după o simplă spălare cu acel gel, datorită pulsațiilor. Perii dispozitivului sunt foarte fini, nu agresează tenul, iar senzația de masaj este una foarte plăcută. Tenul este vizibil mai curat, se simte mult mai fin și mai moale.

Foreo este foarte ușor de folosit, după aplicarea produsului de curățare trebuie doar să îl umezești, să îl pornești și să masezi tenul prin mișcări circulare timp de 1 minut.

Foreo Luna Play se găsește pe Notino la prețul de 149 lei, iar pe lângă cel Baby Blue cum este al meu, găsim alte 6 nuanțe.

În același colet era și L’oreal Hydra Genius, un alt produs care m-a surprins plăcut și despre care voi aduce detalii în alt articol.

Promoția săptămânii pe Notino

Fiind începutul unei alte luni, cei de la Notino au dat startul unei noi serii de oferte.

Promoția de săptămâna aceasta presupune o reducere de 20% la produse din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului și make-up.

Codul pentru această promoție este newro20. Spor la shopping!