În articolul despre Foreo, dispozitivul pentru curățarea tenului, am adus vorba și despre un produs de la L’oreal, care de la primirea pachetului a intrat în rutina mea de dimineață.

Produsul despre care vorbesc, L’oreal Hydra Genius, este un gel cu aloe vera perfect pentru hidratarea tenului.

Dupa cum am menționat, acesta a intrat în rutina mea zilnică, imediat după curățarea pielii cu Foreo alături de gelul Atoderm de la Bioderma. L’oreal Hydra Genius poate înlocui cu succes o cremă pe care o folosim în general pentru a ne hidrata tenul.

Fiind un produs pentru piele mixtă, s-a înțeles foarte bine cu tenul meu și am observat că:

  • Hidratează extrem de bine
  • Având consistență de gel nu oferă o senzație lipicioasă sau grasă așa cum oferă unele creme
  • Aduce tenului o luminozitate naturală
  • Contribuie într-o mică măsură și la menținerea sebumului sub control, însă trebuie să fie ajutat și de alte produse speciale pentru acest lucru dacă vrem rezultate mai bune
  • Mirosul este unul foarte plăcut

Produsul vine într-un recipient de 70 ml și cu siguranță îl voi folosi multă vreme deoarece pentru o singura utilizare eu aplic o singură pompiță pe toată fața și este cantitatea perfectă.

L’oreal Hydra Genius poate fi găsit pe Notino la un preț mai mult decât accesibil, respectiv 40 lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, având în vedere că are un impact pozitiv asupra tenului.

Promoția săptămânii

Ca de obicei, o altă săptămână, o alta promoție pe site-ul Notino.

La orice comandă de pe site-ul lor aceștia trimit eșantioane. Fie parfumuri, fie fonduri de ten sau produse de skincare, acestea există mereu în colet. Acest lucru este întâlnit la mai multe site-uri, iar cu cât comanda este mai mare, cu cât eșantioanele sunt mai multe la număr. Campania din această săptămână presupune ceva mai diferit, mai exact alegerea unui produs full size, nu doar o mostră, la cumpărături de minim 220 lei.

Printre cele 12 produse dintre care putem alege sunt atât produse de skincare, cât și de make-up sau pentru păr.