De când vin cu review-uri și articole pe această pagină, pachetele primite au conținut în principiu produse de make-up, de skincare sau pentru păr. Acum câteva săptămâni, pe lângă cosmeticele primite până în prezent, am primit un pachet ceva mai diferit.

Este și pentru mine ceva nou și mă încântă faptul ca pot trece și la alte subiecte, dezvoltând astfel pasiunea de a scrie aici.

Bijuterii de argint

Pachetul despre care vorbesc a venit din partea celor de la All4Silver și așa cum spune și numele, a conținut câteva bijuterii din argint.

Mereu am fost fana bijuteriilor, însă niciodată a celor foarte elegante. Nu se potrivesc cu stilul meu și de aceea nu apelez la ele. În schimb sunt foarte atrasă de bijuteriile minimaliste, finuțe, dar și de cerceii foarte mari și colorați în unele cazuri. Ideea este să se potrivească cu un stil casual.

Ce este All4Silver.ro?

Până la această colaborare nici eu nu știam prea multe despre acest site. Când aceștia mi-au propus sa îmi aleg câteva produse, nu m-am gândit că va dura atât de mult și că va fi atât de greu. Spun asta deoarece pe All4Silver se găsesc peste 20000 de produse, fiind adăugate în fiecare săptămână unele noi. Este vorba de un magazin online en-gros, unde bijuteriile au prețuri foarte mici.

Singurul impediment în plasarea unei comenzi ar putea fi suma minimă de 450 lei, însă poate fi ușor atinsă dacă facem o comandă cu mai multe prietene.

Momentan aceștia au și o ofertă, transportul fiind gratuit, deci merită profitat.

Argint și minimalism

Singura bijuterie pe care o purtam mereu până să primesc acest colet era un inel, tot de argint. Lângă acesta am adăugat și un inel de la All4Silver, cu pietricele mici. De atunci a rămas pe deget și m-am obișnuit cu el, așa ca va rămâne acolo.

În colet mai erau două inele pentru prima porțiune a degetelor, un inel simplu cu o singură pietricică în mijloc, iar unul care arată ca o mică acolada.

De multă vreme am o pasiune pentru flamingo, astfel că mi-am ales un lănțișor al cărui pandantiv este reprezentat de două păsări. La fel ca inelul cu pietricele, îl port zilnic.

Ultima bijuterie este o pereche de cercei, foarte mici si finuți, un hexagon gol în interior. Sunt niște cercei perfecți pentru a fi purtați zi de zi.

În legătură cu calitatea bijuteriilor pot spune că este excelentă, nu am avut probleme cu niciun produs, lanțul nu s-a rupt deși de câteva ori l-am agățat sau încâlcit. De asemenea produsele nu s-au înnegrit și se prezintă exact ca atunci când le-am primit.

Pe site se găsesc bijuterii din toate categoriile, dar și o secțiune specială pentru copii.

Spor la shopping și răbdare la ales:)