Alegerea fondului de ten potrivit presupune atenția asupra mai multor factori,precum:

  • Tipul de ten (fie acesta uscat, normal, gras sau mixt)
  • Finish-ul pe care îl vrem pentru make-up (mat sau glowy)
  • Acoperirea (mică, medie, mare)

Alegând toți acești factori în funcție de dorințele și necesitățile fiecăruia, putem găsi un fond de ten care să ni se potrivească. În general pentru orice tip de fond de ten există și variante drugstore, accesibile tuturor, dar și variante ceva mai expensive.

În categoria fondurilor de ten cu un preț mai mare intră și fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear.

Acest fond de ten este destul de versatil, deoarece se adaptează mai multor tipuri de ten. Folosit alături de o bază matifiantă și fixat cu pudra acesta rezistă pe un ten gras sau mixt, oferind un aspect mat. Aplicat împreună cu o bază glowy și fără a folosi pudră, oferă un aspect natural, luminos, deci perfect și pentru un ten uscat sau normal. În cazul persoanelor cu exces de sebum poate deveni ușor lucios în zona T, asta după câteva ore bune de purtare, însă un retuș cu pudră îl face să arate din nou bine.

Este un fond de ten buildable, astfel că în funcție de cantitate putem obține o acoperire medie sau chiar mare prin aplicarea mai multor straturi, fără a avea un aspect încărcat, cakey.

Textura este una lichidă, deci se aplică ușor fără să lase urme și se simte lejer pe ten. După cum este prezentat și pe ambalaj, rezistă foarte bine pe parcursul zilei.

Lancome Teint Idole Ultra Wear este un fond de ten non-comedogenic, deci nu blochează porii, fiind potrivit pentru un ten predispus la acnee sau chiar cu diferite probleme, sensibil.

Un alt aspect important este faptul că are SPF 15, important atât vara, cât și pe anotimpul rece.

Cantitatea este cea clasică pentru un fond de ten, respectiv 30 ml. Pe Notino se găsește la preț întreg-215 lei, însă în această perioadă este la reducere, deci poate fi achiziționat cu 181 lei. De asemenea are si livrarea gratuită. Acesta se găsește în 45 de nuanțe, deci este imposibil să nu o găsim pe cea potrivită tenului nostru.

Promoții

După cum am spus în mai multe articole, fiecare săptămână vine cu o nouă ofertă pe site-ul Notino.

Săptămâna aceasta, la achiziții de peste 220 lei, beneficiem de o reducere de 25 lei la toată comanda.

Promoția se aplică indiferent de produsele adăugate în coș, deci putem alege orice categorie, fie make-up, skincare, parfumuri, etc.

Din categoria parfumurilor se numără diferite noutăți precum Lancôme Idôle, Armani Code Absolu sau Paco Rabanne Lady Million Empire.