Acum câteva luni mi-am propus să îmi iau un nou parfum la evenimente semnificative. Vara asta a fost “marcată” de Dolce&Gabbana Light Blue Intense-ziua mea (19 ani).

De la Notino am primit acum o luna parfumul Gucci Bloom, care s-a suprapus cu un eveniment important. Începerea primului an de facultate. Medicină, specializarea Nutriție și dietetica – un domeniu interesant despre care sper sa ajung să scriu.

Gucci Bloom

Este un parfum floral, cu un miros plăcut și cu o intensitate potrivită. Persistă foarte bine pe timpul zilei și a fost foarte apreciat și de persoanele din jurul meu.

  • Notele de bază ale acestui parfum sunt vanilia, radacina de orris și lemnul de santal.
  • Note de top: portocală.
  • Note de mijloc: iasomie Sambac, caprifoi și tuberoză, care de altfel se simt cel mai intens.

Gucci Bloom se găsește în 4 variante, pe Notino având prețurile:

  • 150 ml-459 lei
  • 100 ml-296 lei
  • 50 ml-246 lei
  • 30 ml-181 lei

Design-ul sticluței este pe placul meu-minimalist. Sticluță pătrată, de culoare roz cu eticheta simplă alb-negru. Clasicul logo Gucci se găsește și pe cutie, care de data aceasta este mult mai complexă decât sticluța, dar arătând la fel de bine. Ideea de parfum floral este transpusă pe ambalaj, toate elementele fiind burgundy, pe un fundal alb cu ramă neagră.

Promoții Notino

Promoțiile pe Notino există mereu. Și mereu sunt multe. Săptămâna aceasta, una dintre promoții presupune un cadou la cumpărături de minim 200 lei. Depășind această sumă poți alege fie o geantă, fie un kit de travel (disponibil în 2 variante – pentru ea și pentru el).

Tot săptămâna aceasta pe Notino găsim produse la reducere cum ar fi parfumuri (60%), produse de make-up (30%), produse pentru îngrijirea părului (50%) și produse de skincare cu până la 30% reducere.

Destul de greu să intri pe Notino și să nu dai o comandă când sunt atâtea oferte de care poți profita!