Am mai spus-o de nenumărate ori atât pe Instagram, cât și în alte articole: “secretul” unui ten cât mai curat este demachierea. Indiferent dacă am purtat sau nu machiaj într-o zi, impuritățile ajung pe tenul nostru. Este ideal ca apa micelară să se găsească atât în rutina de seară, pentru a elimina orice impuritate, cât și în cea de dimineață, pentru a pregăti tenul pentru o nouă zi, poate pentru un nou machiaj.

Am câteva luni bune de când apa micelară folosită este de la Bioderma, diferite fiind gamele. Am mai încercat apa micelară din gama Sebium.

Apa micelară Sensibio

Curățarea tenului trebuie să fie blândă, să nu îl usuce și nu să provoace efecte adverse (chiar și un coș apărut pe ten în momentul adăugării unui produs nou în rutină trebuie urmărit cu atenție-mai apar altele? folosind produsul a doua, a treia oară schimbă ceva la ten? Lucruri la care trebuie să fim atenți). O apă micelară bună este aceea care îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj, fără să agreseze tenul. Lucruri îndeplinite de Sensibio H2O.

Când vine vorba despre cantitate, gama Sensibio este caracterizată de varietate. În funcție de preferințe, dar mai ales de nevoi, găsim de la varianta de travel la 100 ml, până la un mic butoiaș de 850 ml ca cel primit de mine. O astfel de sticlă îmi va ajunge cu siguranță o perioadă destul de mare.

Varianta de 850 ml (dar și cea de 500 ml) este prevăzută cu o pompiță, care face demachierea și mai ușoară. În general eu folosesc 2 pompițe pentru o dischetă mică.

Un pont pentru a nu cumpăra mereu sticle mai mici pentru travel când avem o astfel de sticlă mare este să reumplem o sticluță fie de la un produs terminat, fie dintr-un kit de recipiente pentru travel. Acest lucru poate fi făcut foarte ușor cu ajutorul unei seringi. Astfel economisim bani, reutilizăm recipiente. Less waste:)

De ceva vreme încerc să mă interesez cât mai mult când vine vorba de skincare, așa că am luat la research fiecare ingredient și din apa micelară Sensibio. Nu o sa încep acum sa spun ce și cum face fiecare, însă este important că este un produs ce nu conține alcool, care are efecte negative asupra tenului. Majoritatea ingredientelor ajută la hidratarea si calmarea pielii. De asemenea nu conține parfum, un alt aspect destul de important la produsele de skincare.

Este esențial să știm că tenul nostru nu va fi curățat suficient dacă folosim doar apa micelară! Pe lângă aceasta trebuie să adăugăm și alte produse de curățare.

Sensibio H2O se găsește în farmacii, dar și online pe foarte multe site-uri.