Când știi că se apropie toamna deja te gândești la hainele cosy, totul în nuanțe portocalii, scorțișoara din cafea. Tot toamna, pe lângă toate de mai devreme, aștepți faimosul Black Friday. Oricât de mult ai vrea să economisești, în această perioadă este cam greu, pentru ca de la Black Friday-ul de acum mulți ani întâlnit în principiu la electrocasnice, acum găsim reduceri la orice. De la mâncare, haine și cărți, până la produse cosmetice.

Pe Notino găsim oferte tot anul, deci nici nu trebuie să ne mai gândim dacă vor avea sau nu de Black Friday, pentru că este mai mult decât clar.

Reducerile de Black Friday sunt poziționate calendaristic perfect. Chiar înainte de Crăciun, când suntem în căutare de cadouri. Multe cadouri.

Un mare avantaj pe Notino este varietatea. Găsim cadouri pentru fetele și femeile din jurul nostru (de la produse pentru un ten tânăr, până la produse anti-aging pentru mamele și bunicile noastre), produse pentru bărbați, dar și pentru copii.

Rămânem la același subiect. Varietatea. Dacă vrem să profităm de aceste reduceri pentru a ne asigura că avem toate cadourile pregătite, avem multe variante. Putem alege cadouri de sezon, cum sunt acele Calendare Advent sau seturi speciale de Crăciun.

O altă variantă bună sunt parfumurile, la care în perioada 11-17 noiembrie avem 15% reducere folosind codul black. Această reducere se aplică la absolut toate parfumurile. Astfel, indiferent pentru cine căutăm un cadou, putem apela la un parfum. În cazul în care cunoaștem foarte bine persoana și îi știm gusturile când vine vorba de parfumuri, putem apela fără îndoială la o variantă cât mai mare, cum ar fi de 100 ml. Dacă nu știm dacă i-ar plăcea sau nu, putem foarte ușor să luăm o sticluță la 30 ml sau chiar mai multe la 10 ml.

De la Notino este și ultimul parfum din “colecția mea”, respectiv Gucci Bloom, despre care am scris și un articol. Prețurile le găsiți fie în articol, fie direct pe site, avantajul fiind că îl puteți lua cu 15% reducere. Și nu doar pe el, pentru că există multe variante pe site, deci dacă aveți ceva pe wishlist, acum este momentul.

Reducerile la parfumuri nu sunt însă singurele de la Notino. Aceștia mai pregătesc o serie de oferte, despre care vă voi spune în alt articol și în alte postări.