În ultimii ani au început să ia amploare pe piața românească produsele cosmetice coreene, renumite pentru calitatea înaltă asociată cu prețuri accesibile. 

Standardele înalte ale calității produselor pornesc de la idealul de frumusețe din Coreea, regăsit într-un ten cât mai fin, fără imperfecțiuni, o piele albă precum zăpada. Pentru a putea îndeplini toate aceste dorințe, brand-urile coreene vin cu produse bazate pe ingrediente safe sau cât mai naturale (ex. chia, ginseng, extract de melc)

Missha

Populare de la acest brand sunt cremele BB, dar și măștile. Pe Notino găsim produse Missha atât de make-up, cât și de skincare. 

Din gama Airy Fit găsim toate cele 12 măști pe site, fiind de mai multe tipuri:

  • Water type-măștile cu castravete, ceai verde, lămâie, aloe vera și tea tree
  • Cream type-cele cu ginseng roșu, perle, cartof, unt de shea
  • Ampoule type-miere, orez și rodie

Fiind produse coreene, măștile au ingrediente safe, care să aducă beneficii asupra tenului, fiind lipsite de alcool sau alte ingrediente nocive. Materialul măștilor de tip șervețel este subțire, facilitând astfel aderarea serului din ele la ten. 

Măștile pot fi integrate în rutina de seara pentru a-și face efectul pe timpul nopții. După ritualul de demachiere cu o apă micelară, curățare cu un gel, aplicarea unui toner și/sau un ser, putem aplica masca. Din momentul fixării acesteia pe ten o lăsăm 15-20 minute, după care o îndepărtăm. Masăm pentru a introduce în piele produsul rămas pe ten, NU îl îndepărtăm/spălăm. De asemenea surplusul care rămâne în ambalaj când scoatem masca îl putem aplica pe gât sau chiar pe mâini/corp

Măștile tip șervețel promit și aduc tenului hidratare, iluminare și calmare, fără să încarce tenul. Pe lângă beneficiile aduse, un alt avantaj este prețul, accesibil oricui. Fiecare mască costă 10 lei pe Notino. Deși se tot spune că nu e bine să judeci o carte după copertă, chiar și ambalajele atrag foarte mult. 

Reduceri Notino

Deși în România toată nebunia cu Black Friday a avut loc săptămâna trecuta, la origini aceste reduceri erau plasate în ultima vineri din luna noiembrie. Pentru a păstra tradiția, dar și pentru a fi în ritm cu locuitorii, pe lângă reducerea de 15% la parfumuri de săptămâna trecută, pe Notino vom mai avea parte de o serie de reduceri și în săptămâna 25-1. 

Cea de-a doua parte a Black Friday Notino va consta în 20% reducere la brandurile selectate. Pentru a beneficia de această promoție trebuie doar să adăugăm codul black20 la finalul comenzii și desigur, să mai așteptăm câteva zile.

Dacă sunteți nerăbdătoare și vreți să plasați o comandă săptămâna aceasta, puteți folosi codul 15ro pentru o reducere de 15% la produsele de make-up sau skincare.