Am scris și anul trecut un articol pe acest subiect, dar niciodată nu strică niște idei noi, mai ales pentru cei care se lasă întotdeauna pe ultima suta de metri.

Haosul cu cadourile din această perioadă se accentuează cu cât ne apropiem mai mult de Crăciun. Cu toții vrem să le luam câte ceva celor apropiați, indiferent că vorbim despre familie, prieteni, partener/ă sau poate chiar colegi. Dar câți dintre noi știm exact ce să luăm?

În general cel mai practic este cumpăratul din magazinele fizice pentru a nu plăti transportul pe mai multe comenzi online. Există însă și multe persoane care nu au timp de alergat prin mall-uri sau chiar produse pe care le găsim doar în online, așa că este o alegere bună să găsim un site de unde putem cumpăra pentru mai multe persoane.

Unul dintre aceste site-uri unde avem varietate este Notino, de unde și eu am ales să fac cumpărăturile anul acesta, atât pentru mama, cât și pentru iubitul și prietenele mele.

Cadouri pentru ea

Când vine vorba de cadouri pentru femei este foarte ușor, pentru că o femeie nu are niciodată prea multe produse de machiaj, niciodată nu îi va strica o mască de față sau o ojă nouă. Așadar, fie că alegem mai multe produse cu un preț mai mic și alcătuim un mic kit, fie că optăm pentru un cadou mai scump cum ar fi un parfum sau un produs de brand mai scump, nu vom da greș. Dacă nu avem răbdare să căutam sau nu știm ce să alegem, există și multe seturi speciale pentru această perioadă.

O idee foarte bună mi se par Calendarele Advent, unde găsim 24 produse diferite.

Cadouri pentru el

Când vine vorba de cadouri pentru bărbați treburile nu mai sunt chiar așa ușoare, însă cu puțin timp alocat unei căutări mai lungi, putem reuși să îi mulțumim. La fel ca în cazul femeilor, putem opta pentru un parfum, iar la Notino găsim multe brand-uri precum Dior, Hugo Boss, Calvin Klein și muuulte altele.

De asemenea găsim și multe seturi cadou, care la fel ne vor ușura munca.

Servicii Notino

Pe lângă toate cadourile cei de la Notino ne fac treaba până la capăt prin serviciile de împachetare și gravare. Putem personaliza un parfum fie cu numele, fie cu inițiale sau cu anumite date, iar înainte de plasarea comenzii putem alege împachetarea sub formă de cadou, pentru a oferi cuiva drag. Cutiile sunt foarte elegante și pot fi trimise și direct la adresa persoanei căreia îi oferim cadoul.