Deși pe mine sărbătorile de genul Valentine’s Day, Dragobete nu m-au încântat niciodată și nu obisnuiesc să le sărbătoresc, există multe persoane atrase de aceste ocazii. Dorința de a face un cadou poate deveni totuși un mic stres pentru unele persoane, de aceea majoritatea apelează la un search rapid pentru a găsi idei. Pentru că îmi place să fac cadouri, iar articolele de acest tip sunt utile, am selectat câteva idei de cadouri pentru ea pe care le poți lua chiar și când ești pe ultima sută de metri.

Iar în cazul în care ești single sau pur și simplu nu sărbătorești, câteva produse noi nu ar strica în trusa ta.

Parfumuri

Este probabil cel mai clasic cadou, asta după florile la care oricine apelează. Când vine vorba de un parfum, există foarte multe variante. În cazul în care cunoști foarte bine preferințele persoanei dragi, poți apela cu încredere la o variantă cât mai mare, de 75 ml sau chiar 100 ml. Dacă nu ești foarte sigur dacă va fi sau nu pe placul ei, te poți îndrepta către o sticluță mai mică, de 30-50 ml sau chiar un parfum pentru poșetă. Pentru că la acest subiect este greu să faci recomandări, nu voi insista pe ceva anume, însă fiecare parfum de pe site-ul Notino are o descriere foarte amănunțită, unde putem găsi toate notele acestuia și alte detalii despre compoziție.

Pentru un cadou și mai atent ales, poți apela la serviciile de gravare disponibile pe Notino, unde poți personaliza parfumul cu inițialele voastre, o dată importantă pentru voi sau orice mesaj dorit.

Produse de make-up

Indiferent de cât de mare este colecția de machiaje a unei femei, niciodată nu va refuza un produs nou, chiar daca mai are alte 7 care au aceeași întrebuințare. Astfel, poți apela cu cea mai mare încredere la produsele de machiaj, fie alegând o paletă mare de farduri, un set cu mai multe produse sau dacă te pricepi sau primești ajutor, un mic kit alcătuit din produse pe care ea le iubește.

Pentru un plus de frumusețe poți selecta împachetarea cadoului direct de la Notino, iar acesta va veni gata de dăruit. Grăbește-te, la comenzi de 200 lei ambalarea este gratuită dacă aplici codul valentinro!