În ultima perioadă în social media a fost lăudat foarte mult un produs de la Maybelline, pe care l-am încercat și eu de curând. Este vorba despre Tattoo Liner, un tuș lichid care a intrat rapid și în categoria preferatelor.

Tattoo Liner de la Maybelline “m-a cucerit” prin multe aspecte:

 • Se aplică foarte ușor. Pensula acestuia nu este nici prea flexibilă, nici rigidă, ceea ce face ca produsul să fie aplicat corect din prima, fără a fi nevoie să insistăm pentru a face o linie.
 • Rezistă. Deși nu este un produs waterproof, acest eyeliner este special creat pentru a se apropia de un tatuaj, ceea ce îl face să reziste multe ore fără a se întinde, crăpa și fără a se transfera pe toată pleoapa atunci când clipim.
 • Se usucă foarte rapid. Față de multe eyelinere la care trebuie să așteptăm câteva minute pentru a nu se transfera, Tattoo Liner se usucă în ~20 secunde.
 • Se îndepărtează ușor. Deși inițial faptul că rezistă și faptul că se îndepărtează ușor pot părea doua lucruri contradictorii, nu este cazul și la acest tuș. Nu este nevoie să insistăm pentru a îndepărta produsul, lucru care ne-ar agresa ochii. Poate fi șters foarte ușor și cu apă.
 • Culoarea este intensă. Aspectul final al tușului nu este unul mat, însă este un negru foarte intens.
 • Are un preț foarte mic.

Tattoo Liner poate fi găsit pe Notino și la fel ca majoritatea produselor Maybelline, are un preț foarte bun, iar o calitate și mai bună. Este 33 lei, iar cantitatea este de 4 g.

Cum facem linia de tuș perfectă?

 1. Cu o linie subțire, începând din colțul extern, continuăm ascendent linia inferioară a ochiului nostru.
 2. Din mijlocul liniei superioare* trasăm o linie scurtă spre colțul extern.
 3. Unim cele două linii.
 4. Umplem, et voilà!
 5. Dacă este nevoie, alungim cu mișcări precise linia de tuș pentru a fi cât mai ascuțită.

*În funcție de preferințe putem duce linia de tuș până în colțul intern al ochiului!