Luna martie nu poate fi asociată decât cu venirea primăverii și mai ales cu ziua de 8 martie, dedicată femeilor. După Valentine’s Day, Dragobete și 1 martie, ziua femeii reprezintă o altă fugă după cadouri. Pentru că vrem să dăruim lucruri frumoase femeilor și fetelor dragi din viața noastră, voi prezenta câteva produse cheie pentru un machiaj primăvăratic al ochilor cu produse Nyx, care pot fi alegerile perfecte pentru cadourile de 8 martie.

Nyx Ultimate Edit Petite Palette

Deși am de câteva luni această paletă, încă se găsește printre preferatele mele. Este varianta perfectă de luat în geantă, oricât de mică ar fi aceasta.

Paleta are 6 nuanțe calde, in tonuri de nude-portocaliu, 4 dintre ele fiind mate, iar celelalte 2 sidefate. Deși este mică, este versatilă. Putem realiza atât un machiaj natural de zi blenduind chiar și o singură nuanță pe întreaga pleoapa, cât și un machiaj mai intens, chiar de seara, introducând și nuanțele sidefate.

În timpul aplicării fardurile nu au fall out și se blenduiesc foarte ușor și sunt foarte pigmentate.

Paletele Petite din colecția Ultimate Edit de la Nyx vin în mai multe variante și costă 30 lei.

Pigmenții Nyx

NYX Professional Makeup Pigments sunt primii pigmenți pulbere pe care i-am încercat și de la început mi-au lăsat o impresie bună. La fel ca majoritatea produselor Nyx, au un preț destul de mic, fiind în jur de 35 lei.

Pentru aplicarea lor folosesc o bază speciala pentru glitter, care atunci când este aplicată nu strânge pielea și nu o irită. Fiind ca un lipici, aceasta ajută la prinderea pulberilor sclipitoare, menținând machiajul intact ore bune.

Blush-uri si iluminatoare

Pentru a completa machiajul ochilor, trebuie să punem accent și pe ten. Tenul glowy se potrivește perfect cu venirea primăverii, alături de nuanțe de roz în obraji.

Cei de la Nyx au atât palete cu farduri pentru ten, cât și produsele individuale. Acestea sunt pigmentate, se aplică ușor și nu sunt foarte prăfoase.