Luna martie va fi o lună activă din punct de vedere al evenimentelor, iar unul dintre ele deja a avut loc. Este vorba despre Danube Bloggers Meet, eveniment de beauty care a avut loc în Galați.

În iarna anului 2018 am mai participat la un astfel de eveniment, Galați Beauty Swap, organizat de Ioana S. Pavel, o persoană dragă mie, care a reușit să facă o treabă minunată.

În aceeași formație a avut loc și evenimentul Danube Bloggers Meet, dar sub o altă denumire și cu alte organizatoare. Cele care s-au ocupat de această dată au fost Ramona Gheorghe (Rokolla), Cristina Barbieru (Beauty with Criss), Paula Caraman (Lucruri privite de jos in sus) și Cătălina Coman (Porția de citit), dar și Adriana Ivan care s-a ocupat de afiș.

Evenimentul a avut loc la Restaurant Gamberetti, un cadru drăguț cu personal foarte amabil și profi, dar și cu mâncare bună. Dacă sunteți din Galați mergeți și le faceți o vizită:)

Alături de noi pe parcursul evenimentului au fost și reprezentanții unor branduri. Aron Cătălina, make-up artist, a avut câteva vouchere pentru fetele din Galați, care au șansa să participe la un curs de automachiaj sau chiar la ședințe de make-up. Doamna Simona de la Pellamar a avut pentru noi o prezentare foarte interesantă a brandului, povestea din spatele acestuia fiind una dificilă, dar cu un final fericit. Ne-au fost prezentate de asemenea și o serie de produse din diferite game, alături de beneficiile acestora.

De la Farmasi a fost prezentă doamna Iuliana, care ne-a însoțit pe tot parcursul evenimentului.

Sponsorii evenimentului au fost:

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree