Cine are părul blond știe că nu este chiar ușor să îl întreții. Sau dacă ai intenția de a te vopsi, trebuie să ai în vedere că un păr frumos vine la pachet cu o serie de activități pe care trebuie să le faci la un anumit interval de timp.

Decolorarea părului este doar începutul pentru a ajunge la o nuanță deschisă. Recomandat este ca acest pas să fie făcut în condiții cât mai bune și cu produse profesionale, la un salon. O persoană avizată în acest domeniu va ști cel mai bine cum să facă decolorarea pentru a nu distruge părul, ce tratamente să folosească și în ce condiții să realizeze tot acest proces.

Ulterior, întreținerea unui blond cât mai frumos și uniform ține de noi. Decolorarea aduce o nuanță pe care eu o numesc “galben pui”, nuanță la care părul revine dacă nu este întreținut corect și pe care nimeni nu și-o dorește.

Au trecut aproape 3 ani de la prima decolorare, timp în care am încercat diferite șampoane nuanțatoare. Indiferent de prețul acestora, au fost unele care au fost acceptabile, dar și unele care fie își pierdeau efectul într-un timp prea scurt, fie dădeau părului reflexii verzi sau aveau alte aspecte care nu îmi plăceau.

De curând am descoperit un șampon nuanțator de la L’Oréal Professionel, din gama Serie Expert. Chiar dacă probabil tot voi mai încerca și altele, pentru moment mă voi opri la acesta, pentru că adună cam tot ce vreau de la un astfel de șampon.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver:

  • Dă părului o nuanță foarte plăcută, neutralizând tonurile de galben.
  • Efectul se menține relativ ok.
  • Nu deteriorează părul.
  • Nuanțează, dar în același timp face
  • părul mai moale și îi oferă strălucire.

Eu îl aplic după 2 șamponari cu șamponul normal, masez bine pentru a ajunge la toate firele de păr, după care îl las să acționeze aproximativ 10 minute și clătesc.

TIP: Pentru a menține culoarea cât mai mult, EVIT să usuc părul cu ajutorul prosopului prin acele mișcări de frecare.

Șamponul L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver se găsește pe Notino, în mai multe variante:

  • 1500 ml-99 lei
  • 500 ml-49 lei
  • 300 ml-39 lei