Am tot povestit în ultima vreme despre evenimentul Danube Bloggers Meet, la care am participat la începutul lunii martie. Alături de noi am avut o serie de sponsori, printre care s-au regăsit cei de la Gravează Povestea Ta, magazin online de bijuterii personalizate.

Pentru a ne aminti de acest eveniment cât mai mult timp, aceștia au ales să graveze povestea noastră, povestea evenimentului. Astfel, întreaga poveste a Danube Bloggers Meet a fost transformată într-o bijuterie finuță, realizată într-un mod minimalist pentru a se potrivi tuturor celor 16 stiluri distincte prezente la eveniment.

Amintirea stă acum într-o brățară șnur de culoare neagră, cu pandantiv sub forma semnului infinit, gravată cu numele evenimentului. Aceasta este din argint 925 rodiat, fiind disponibilă pe site și în varianta placată cu aur galben de 24k. Tot procesul personalizării este la alegerea noastră, fiecare detaliu fiind schimbat după bunul plac. Putem alege culoarea șnurului, fontul textului și mesajul gravurii. Alături de brățară putem adăuga și o felicitare, putem grava atât pe față, cât și pe verso și putem opta pentru o ambalare complexă selectând opțiunea The Box. Astfel putem realiza cu ajutorul echipei Gravează Povestea Ta un cadou exact pe sufletul persoanei către care va merge.

Atenția la detalii s-a putut observa încă de la modul ambalării, fiecare brățărică fiind împachetată foarte delicat, alături de o mică felicitare. Lângă acestea este pus și certificatul de calitate și conformitate, care atestă autenticitatea bijuteriilor.

Site-ul Gravează Povestea Ta vine în ajutorul nostru și cu o serie de best sellers, pentru a ne facilita căutarea. Având extrem de multe variante pe site, este aproape imposibil să nu găsim ceva potrivit atunci când vrem să apelăm la o bijuterie drept cadou. Gravura poate fi reprezentată atât de un text, cât și de o poză. Tot printre avantaje este și transportul gratuit de care ne putem bucura la orice comandă toată luna martie.