Deși am făcut trecerea de la subdomeniu la domeniu de ceva timp, această schimbare nu putea fi pusă mai bine în evidență decât prin imprimarea site-ului pe ceva. Dacă recent am vorbit despre personalizarea bijuteriilor, acum trecem la personalizarea hainelor.

Astfel, primul meu obiect personalizat și legat de blog vine de la Printado, magazin online care se ocupă cu printarea și personalizarea textilelor (și nu numai). Este vorba despre un tricou alb, imprimat atât cu numele site-ului, cât și cu logo-ul evenimentului.

Materialul tricoului este unul foarte calitativ, care nu intră la apă. Se calcă ușor, se șifonează greu. Atenția la detalii se observă și la modul cum este croit, cusăturile fiind perfecte, fără surplus de ațe. Imprimarea este de asemenea de o calitate superioară, direct în material, nu la suprafața acestuia, ceea ce înseamnă că imaginile sau textul nu se vor crăpa, nu se vor șterge sau deteriora. Claritatea imaginilor și textelor este una foarte bună, iar culorile sunt foarte pigmentate. Mărimea aleasă de mine a fost XS, aceasta potrivindu-se perfect, deci și raportul mărimilor este unul corect.

Ce putem personaliza pe Printado.ro?

Echipa Printado pune la dispoziție variante în funcție de sex și vârstă, astfel, de la mic la mare putem alege ce ni se potrivește:

  • Tricouri și hanorace pentru bărbați
  • Tricouri și hanorace pentru femei
  • Tricouri copii
  • Body bebeluș

Pe lângă hainele menționate anterior, aceștia ne oferă șansa de a personaliza accesorii sau alte obiecte precum:

  • Șepci
  • Sacoșe din pânză (reutilizabil, sustenabil, a good choice pentru mediu)
  • Căni
  • Perne
  • Mouse Pad-uri
  • Postere

Personalizarea e la un click distanță:)

printado.ro

Hainele, accesoriile sau obiectele pot fi personalizate din multitudinea de modele de pe site, însă există și opțiunea de a personaliza de la 0, cu pozele, ilustațiile sau textele proprii. Procesul personalizării ne dă libertatea de a alege culoarea produsului și evident, mărimea. Pentru alegerea mărimii ne putem ajuta de tabelul de mărimi disponibil pe site.

Pentru a ne facilita căutarea, modelele sunt puse pe categorii, astfel că ne va fi ușor să găsim ceea ce ne pasionează. Printre categorii putem găsi tricouri pentru diferite sărbători (Crăciun, Halloween), tricouri cu zodii sau mesaje, tricouri pentru pasionați (motocicliști, pescari, gameri, sportivi), tricouri pentru gravide sau pentru cupluri. O altă variantă este reprezentată de tricourile de colorat, disponibile pentru copii, care vin la pachet cu carioci pentru textile.

Pentru această perioadă putem comanda de pe site-ul Printado.ro măști pentru protecție, de asemenea personalizate și ele. Acestea se găsesc în 18 modele diferite, pe alb și pe negru, protejarea îmbinându-se cu moda.

Printado.ro poate reprezenta o alternativă foarte bună atunci când vrem să facem un cadou, dar și pentru evenimente, corporații, familii, cupluri care vor să aibă haine personalizate, grupuri de sportivi, trupe de dansatori și orice alte idei creative aveți.

Pe cei de la Printado îi putem găsi atât pe site-ul lor, cât și în Social Media, pe Instagram și Facebook. Urmăriți paginile lor pentru eventualele oferte cu care aceștia vin des, pentru inspirație și chiar concursuri cu premii atrăgătoare.