Pentru toată lumea perioada în care suntem este una dificilă, interacțiunea noastră cu cei dragi fiind diminuată foarte mult. Urmează Paștele, sărbătoare care de cele mai multe ori ne regăsea alături de familie, de prieteni, care era o oportunitate foarte bună de a reuni. Anul acesta lucrurile s-ar putea să nu mai fie la fel, de aceea vom fi nevoiți să petrecem această sărbătoare doar alături de cei cu care locuim. Pentru a le arăta celor dragi că nu i-am uitat și că suntem alături de ei, putem profita de ceea ce ne unește pe toți acum, respectiv online-ul și le putem trimite un pachet care să ajungă direct la ușa lor. În acest sens, dacă vrem să trimitem un cadou cu bunătăți, putem apela la Debonaire.ro .

Ce este Debonaire?

Debonaire.ro este un distribuitor online de coșuri cadou, conceput inițial exclusiv pentru companii. În această perioadă aceștia au hotărât să ne ajute și vin și în sprijinul persoanelor fizice, astfel că oricine poate comanda de pe site-ul lor. Conceptul acestora vine în ajutorul companiilor cu metode de apreciere a angajaților prin intermediul cadourilor gourmet.

Ce putem găsi la Debonaire?
  • Cadouri de Crăciun
  • Cadouri de Paște
  • Cadouri 1-8 Martie
  • Cadouri pentru copii (Crăciun/Paște)
  • Produse Gourmet
  • Cadouri cu produse tradiționale/internaționale

Cadouri gourmet

Pentru perioada ce urmează putem fie să alegem dintre pachetele de pe site, fie putem concepe de la 0 un coș cadou apelând la categoria de produse gourmet. Din această categorie putem alege ciocolată (praline sau trufe), produse de patiserie (diferiți biscuiți sau fursecuri, cum sunt Macarons, mini Panettone sau alte prăjituri) sau alte specialități precum nuga sau migdale caramelizate. Toate produsele sunt alese de la producători locali sau internaționali. Prețurile acestora sunt foarte accesibile, reușind astfel să facem un coș cadou cu multe produse, fără a cheltui o avere. În cazul în care facem cumpărături de minim 99 lei putem beneficia chiar și de livrare grătuită.

În cazul în care nu știm ce cadouri să oferim, cei de la Debonaire oferă consultanță specializată, așa că nu vă sfiiți să apelați la ei. O altă opțiune pe care aceștia o pun la dispoziția clienților este personalizarea cadourilor, prin printarea UV sau gravarea unor mesaje.

Trufe Exclusive Spring Pure

O selecție de trufe din ciocolată belgiană, cu cremă de tiramisu, cocos sau cheesecake ornate cu fulgi de cafea, cocos, respectiv zmeură. O astfel de cutie conține 9 trufe și costă 11 lei.

Migdale caramelizate

Un astfel de pachețel conține migdale caramelizate cu miere și zahăr brun și costă 14 lei.

Biscuiți cu unt și ciocolată La Mere Poulard

Biscuiți cu unt și ciocolată

Colomba cu cremă de portocale și bucățele de ciocolată

Colomba este o prăjitură tradițională din Italia, făcută de Paște, asemănătoare cunoscutului Panettone. Ea poate avea diferite umpluturi, cea încercată de mine fiind cu cremă de portocale și mici bucăți de ciocolată.

Colomba di Pasqua cu cremă de portocale și bucăți de ciocolată

Rulouri cu cremă de ciocolată neagră Tuiles Maison d’Or

Rulouri cu cremă de ciocolată neagră

Toate aceste produse le putem găsi și în pachetele special alese pentru Paște, pentru care putem alege varianta mini (100 lei), midi (150 lei) sau maxi (175 lei).