Despre susținerea brandurilor românești am mai vorbit în ultima vreme în articole și în social media, pentru că este un subiect care ar trebui să ne intereseze pe toți. Perioada în care ne aflăm a dus la anularea multor evenimente sau târguri și la închiderea multor magazine, lucruri care pot afecta foarte tare brandurile și micile întreprinderi autohtone. Cum putem ajuta noi? Susținând, cumpărând de la afaceri locale, mici anteprenori, branduri românești, etc.

Unul dintre aceste brand-uri este Sweeteria, care de curând a împlinit 3 ani de activitate. Pentru a sărbători, aceștia au introdus produsele lor în 110 magazine DM din întreaga țară, astfel că acum ne putem bucura de produsele lor fie comandând online de pe site, fie vizitând Drogheriile DM.

Despre Sweeteria

Din dorința de a satisface nevoia de dulce într-un mod cât mai sănătos, Sweeteria aduce pe piață o gamă de dulciuri, însă cu ceva aparte. Sau mai bine spus fără ceva, respectiv zahărul, despre care știm cu toții că poate avea efecte negative asupra organismului. Astfel, Sweeteria este primul laborator din România care produce dulciuri fără zahărfără aditivi, arome sau conservanți artificialifără coloranți sintetici. Toate produsele au la bază îndulcitori naturali și sunt 100% românești. Ele sunt lucrate manual, în serii cât mai mici pentru a fi întotdeauna proaspete.

Ce produse găsim pe Sweeteria.ro?

Dulcișor-îndulcitor natural

Probabil cel mai faimos produs pe care îl găsim la Sweeteria este Dulcișor, un înlocuitor perfect al zahărului și desigur, varianta sănătoasă. El este un îndulcitor natural din stevie și eritritol, cu indice glicemic 0, deci poate fi consumat fără probleme de diabetici și fără calorii, deci perfect pentru dietele hipocalorice. Poate fi folosit atât pentru a îndulci ceaiul, cafeaua sau alte băuturi, cât și în orice rețetă, înlocuind cu succes zahărul. În funcție de cum de dorim să îl folosim, el se găsește în 3 variante:

  • Pulbere-perfect pentru rețetele dulci. O cutie are 300 g, fiind echivalentul a 600 g de zahăr.
  • Piramide și cuburi-perfecte pentru cafea/ceai. Pot fi luate în geantă pentru cazurile în care ne bem cafeaua în oraș. În ambele variante o cutie conține 30 piramide/cuburi.

Napolitane fără zahăr Sweeteria

În general napolitanele te duc cu gândul la copilărie, astfel că Sweeteria a venit cu varianta sănătoasă și pentru acest dulce. Toate au 76% conținut de cremă, cu foaie de napolitană crocantă. Acestea vin în 4 arome:

  • Zmeură, care sunt di-vi-ne
  • Frișcă și vanilie
  • Cacao
  • Lămâie
Napolitane fără zahăr Sweeteria

Batoane din cereale

Batoanele de cereale, desigur, fără zahăr, sunt snack-ul perfect pentru pauza de la birou sau de la facultate, acoperind un necesar caloric destul de mare. Și aceste batoane se găsesc în mai multe variante, respectiv cu cacao, calciu marin sau magneziu marin. De asemenea, sunt produse de post.

Batoane din cereale Sweeteria

Alune și fructe…..sub acoperire

Indiferent de activitatea pe care o am într-o zi, pentru mine ronțăitul este permanent. Când scriu articole, când învăț sau pur și simplu mă relaxez vizionând un film, apare nevoia inconștientă de a avea ceva de ronțăit. Agenții sub acoperire de la Sweeteria s-au infiltrat bine în casa mea, pentru că am mereu pe noptieră una dintre pungi. Migdale, alune de pădure, stafide sau prune, toate acestea acoperite de ciocolată amăruie fără zahăr. La fel ca napolitanele și acestea sunt de post.

Bănuți de ciocolată albă/neagră

Bănuții sunt perfecți atât pentru o gustare, simpli sau alături de o cafea, ca decor pentru prăjituri, înghețată, dar și direct în rețete. Pe cei de cacao plănuiesc să îi transform în lava cake, pentru care este nevoie de ciocolată cu un procent cât mai ridicat de cacao, ei având 70%.

Dulcețuri fără zahăr

Dacă situația nu era deja destul de dulce, urmează și dulcețurile fără zahăr de la Sweeteria. Și acestea sunt făcute în condiții cât mai bune, fierte în vase non-alergice, fără coloranți sau conservanți adăugați. Dulceața e mereu potrivită pentru micul dejun, pentru clătite, rulade sau alte prăjituri sau ca topping pentru lava cake, înghețată, papanași, etc. Putem alege dintre mure, afine, zmeură, căpșuni sau măr și gutuie.

Dulceață fără zahăr mure/afine Sweeteria

Pe lângă toate cele de mai sus, Sweeteria mai are în portofoliu și:

  • Creme tartinabile cu ciocolată
  • Unturi vegetale (arahide, caju, migdale sau alune de pădure)
  • Cereale (porridge, musli)
  • Ciocolată

Dacă încerci să ai un stil de viață mai sănătos, dar nu poți renunța la dulce, Sweeteria te ajută în acest sens.