Parfumul. Unul dintre elementele esențiale ale unei ținute. Accesorizarea nu trebuie să se oprească niciodată doar la bijuterii, pantofi și genți, ci poate fi completată de un parfum care să ne încânte atât pe noi, cât și pe cei cu care intrăm în contact. Aplicat într-o cantitate decentă, fără a exagera, parfumul trezește emoții și îi face pe cei din jurul nostru să simtă cum suntem și ce vrem să transmitem. Ales corect, un parfum poate contribui în mare măsură la prima impresie pe care o lăsăm cuiva, fiind de foarte multe ori un element de atracție.

Infinite Love

Infinite Love este un brand cunoscut pentru multitudinea de parfumuri, standurile lor fiind găsite în majoritatea mall-urilor din țară. Parfumurile Infinite Love adaptează și reproduc esențele unor parfumuri foarte cunoscute, reușind însă să aibă ceva aparte. Produsele propuse de aceștia vin cu un raport calitate-preț foarte bun, parfumurile fiind puternice și având persistență de durată, alături de un preț accesibil.

Monaco-K42

Primul parfum încercat de mine de la Infinite Love este K-42, un parfum floral realizat după structura apei de parfum Hot Couture de la Givenchy Paris. Parfumul Monaco, după cea de-a doua denumire a sa, este un parfum elegant, plin de feminitate. Acesta și-a făcut loc foarte repede printre preferatele mele, fiind o combinație echilibrată între notele pe care le aleg cel mai des.

K-042 Monaco Infinite Love

Notele care alcătuiesc acest parfum sunt în cea mai mare parte florale, îmbinate cu note dulci subtile:

  • Note de vârfbergamot, portocale și zmeură. Acestea alcătuiesc capul parfumului, care reprezintă notele simțite în primele secunde de la aplicare.
  • Note de mijlocmagnolie, piper, vetiver. Inima parfumului este alcătuită din notele medii ale parfumului și apare după câteva minute de la aplicare, persistând în jur de 2 ore.
  • Note de bazăambra, mosc, santal. Baza este cea care persistă cel mai mult, lăsând amprenta parfumului pe piele și pe haine.

Alte caracteristici importante ale acestui parfum sunt longevitatea, care este de 12 ore și siajul de aproximativ 2 metri. Având drept principale note magnolia (notă florală) și zmeura (notă dulce), Monaco este un parfum potrivit pentru tranziția dintre caldură și vremea rece, fie că vorbim despre toamnă sau primăvară.

Aspectul sticluței este unul minimalist, dar elegant în același timp, având o cantitate de 50 ml.

Refill On the go

Sunt genul de persoană care de foarte multe ori își amintește de parfum mult prea târziu, când casa deja este mult prea departe. Acest lucru se întâmplă cel mai des atunci când sunt în întârziere, fapt pentru care am început să plasez în fiecare geantă câte 2-3 mostre de parfumuri pentru a avea un back-up. De curând aceste mostre au fost înlocuite de Refill-ul de la Infinite Love, un mic dispozitiv foarte practic, care ne poate salva de multe ori. Acesta are 5 ml și se încarcă foarte ușor prin partea inferioară. Având dimensiuni reduse, este perfect chiar și pentru cel mai mic portfard, geantă sau chiar buzunar. Dispozitivul se găsește în mai multe variante de culori.

Un astfel de dispozitiv poate fi găsit aici cu 40 lei. De asemenea, cumpărând 2 parfumuri Infinite Love acesta poate fi primit gratuit.

Care este parfumul tău preferat? Ai mai auzit de Infinite Love? Ai încercat ceva de la ei?