Long time no make-up post aici pe blog, așa că după o serie lungă de articole de skincare, revin cu câteva descoperiri recente în materie de make-up. După cum mai mult ca sigur ați văzut la mine pe Instagram, am devenit o mare fană a brandului Farmasi. Ce mi-a plăcut foarte tare, pe lângă produsele lor, e modul cum aceștia pun accent pe femeia antreprenor și pe suștinerea ei. Am intrat în contact cu câteva dintre produsele lor și toate mi-au lăsat o impresie bună, ba chiar unele au intrat în topul produselor favorite de make-up. Am avut ocazia să încerc toate produsele din gama Be Fit, despre care voi și vorbi în acest articol.

Această gamă este destinată persoanelor active (sau nu), care vor siguranța unui machiaj rezistent, de care să nu se îngrijoreze. Produsele din gama Be Fit mi se par perfecte pentru un machiaj super lejer, pentru un “no make-up” make-up look, însă pot fi integrate extrem de ușor și într-un machiaj mai intens. Acestea s-au dovedit a fi perfecte și pe perioada carantinei, pentru un machiaj lejer de stat în casă.

Tinted Moisturizer

Crema hidratantă nuanțatoare înlocuiesțe cu succes fondul de ten, având o textură lejeră, o acoperire medie, buildable și un aspect foarte fresh. Se întinde ușor, lăsând tenul uniform, natural, cu o ușoară tendință spre mat, care o face durabilă. Este, de asemenea un produs destul de rezistent la apă și la transfer. Cantitatea este de 50 ml, mai mare decât a unui fond de ten clasic, iar cantitatea pe care trebuie să o aplici pentru a obține o acoperire medie este una destul de mică. Eu aplic crema nuanțatoare cu burețelul, însă sigur poate fi aplicată și cu mâna sau cu o pensulă.

Crema costă 30 lei și este disponibilă în 2 nuanțe:

  • 01-Light
  • 02-Medium

Lip and cheek tint

Produsul meu preferat din această gamă, fără dar și poate, este acest fard lichid pentru buze și obraji. A devenit chiar cel mai iubit produs din toată colecția mea de make-up. Îl integrez în toate machiajele, fie că este vorba de ceva lejer, fie ceva mai complex, atât în obraji, pe post de blush, cât și pe buze, singur sau alături de un gloss. Culoarea este una foarte plăcută, un roz care prin aplicarea mai multor straturi poate fi intensificat. Îl aplic cu ajutorul degetelor, se întinde ușor și nu usucă pielea.

Clear brow gel

Folosesc mascara pentru sprâncene de foarte mulți ani, deoarece îmi place efectul de sprâncene cât mai voluminoase și bine fixate. Mascara de la Farmasi este o variantă transparentă, cu o pensulă mică ce piaptănă și așează firele uniform. Textura este una specifică de gel, nu lasă niciun reziduu și fixează foarte bine. Eu îl folosesc atât în zilele în care nu port machiaj, pentru a da un aspect curat sprâncenelor, dar și după stilizarea acestora cu fard sau alte produse.

Fixing face spray

De-a lungul zilei machiajul suferă diferite schimbări, fie că este vorba de un exces de sebum, transpirație etc. Spray-ul din gama Be Fit este potrivit atât imediat după finisarea machiajului, pentru fixarea acestuia, dar și pe parcursul zilei pentru refresh. Senzația este una revigorantă, nu încarcă machiajul și nu lasă reziduuri pe ten, problemă care se întâlnește destul de des la astfel de spray-uri. Cantitatea este de 115 ml și deși poate părea mare, își găsește locul în geantă foarte ușor.

Spray revigorant de fixare Farmasi Be Fit

Mascara waterproof

Mascara este pentru mine un produs esențial, îl folosesc zilnic chiar dacă nu aplic machiaj și pe ten. Cel mai important aspect la un rimel mi se pare rezistența. Cel din gama Be Fit este waterproof, ceea ce îl face un produs destul de bun. Datorită formei pensulei rimelul ajunge la toate genele, iar aplicat într-o cantitate mică arată foarte natural.

Șervețele umede pentru față și corp

Pentru demachiere nu folosesc niciodată astfel de șervețele deoarece mi se par agresive cu tenul, însă sunt foarte bune pentru urgențe, pentru mici retușuri. Având un ambalaj mic, pot fi puse în geantă pentru a avea un back-up atunci când suntem pe drumuri. Un pachet are 30 de șervețele și costă 20 lei.

Șervetele umede pentru față și corp Farmasi Be Fit

Ai încercat gama Be Fit? Ce alte produse Farmasi ți-au plăcut? Dacă nu ai folosit încă, ce ai vrea să încerci?