Experiența Perspirex nu este o noutate pentru mine, deoarece prima oară când am intrat în contact cu produsele a fost cu aproximativ 2 ani în urmă. În tot acest timp antiperspirantele Perspirex s-au regăsit mai mereu în geanta mea, fiind salvatoare în multe situații. Datorită acestora am reușit să aflu mai multe detalii despre acest subiect, pe care le voi împărtăși în cele ce urmează.

Care este diferența dintre deodorant și antiperspirant?

Deodorantul este acel produs parfumat care se folosește pentru a neutraliza mirosul, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Antiperspirantul în schimb are rolul de a lupta cu transpirația, reușind să o diminueze sau chiar să o oprească.

Gamele Perspirex

Deoarece problemele legate de transpirație diferă de la persoană la persoană, au fost create mai multe variante de produs pentru a putea fi folosite atât de cei fără probleme, cât și de cei care se confruntă zilnic cu un exces. Toate produsele sunt unisex, potrivite și pentru pielea sensibilă pe care o protejează prin intermediul sistemului Activ Care, iar în funcție de necesitățile corpului există mai multe game:

  • Comfort-protecție pentru 2-3 zile
  • Original-eficacitate de 3-5 zile
  • Strong-protejează timp de 5 zile

Cum se utilizează antiperspirantele Perspirex?

Produsele Perspirex au un mod simplu de acționare-când ingredientele din produs intră în contact cu glandele sudoripare, se formează un dop de gel care va ține transpirația sub control pentru câteva zile (în funcție de gama aleasă). Pentru a nu leza piele, a avea cele mai bune rezultate și a lăsa produsul să acționeze corect, este nevoie să ținem cont de câteva aspecte:

  • NU aplicăm produsul niciodată imediat după epilare. Antiperspirantele Perspirex sunt niște produse puternice, astfel că pielea poate avea de suferit în acest caz.
  • NU reaplicăm mai des decât este indicat pe ambalaj.
  • Cantitatea aplicată nu trebuie să fie mare. Un strat subțire aplicat uniform va proteja foarte bine.
  • Produsul se aplică seara, pe pielea uscată, după curățarea acesteia.
  • A doua zi după aplicare-zona axilei se spală pentru a elimina orice exces. Acțiunea produsului timp de 2-5 zile nu înseamnă că trebuie să renunțăm la igienă. Pielea se spală în mod normal, iar produsele de tip deodorant pot fi aplicate în continuare. În tot acest timp antiperspirantul își va menține efectul și va controla transpirația excesivă și mirosul neplăcut.
  • Aplică și stai fără grijă. Odată aplicat, produsul își va face treaba, iar excesele vor dispărea. De asemenea dispare și grija petelor petelor pe îmbrăcăminte, deoarece nu este un produs care să păteze.

Cele mai potrivite pentru pielea și nevoile corpului meu s-au dovedit a fi gamele Comfort și Original, pe care le folosesc conform indicațiilor. Acestea sunt foarte potrivite pentru activitatea zilnică, însă cel mai tare își arată eficacitatea în situații mai dificile, precum temperaturi crescute, activități fizice solicitante sau diferite ipostaze în care suntem puși. Niciunul dintre cele 3 antiperspirante nu conține parfum, iar cantitatea unui produs este de 20 ml.

Te confrunți cu probleme cu transpirația? Cum încerci să le menții sub control? Ai încercat antiperspirantele Perspirex? Dacă da, cum s-au comportat?