Deși sunt produse despre care am mai vorbit în trecut atât în articole, cât și în social media, gama Atoderm de la Bioderma este cea care mă ajută de câțiva ani cu hidratarea pielii din cap până în picioare. Fie că este vorba despre produse pentru îngrijirea corpului, fie pentru ten, acestea contribuie foarte mult la menținerea pielii cât mai elastică, fină și catifelată. Gama este special creată pentru o piele foarte uscată, atopică, însă este potrivită și pentru pielea normală, pentru un boost de hidratare. Toate produsele din gama Atoderm se găsesc în categoria Drogherie adăugată de ceva timp de cei de la Notino.

Ulei de duș Atoderm

Uleiul de duș l-am descoperit inițial în varianta mică, de 100 ml, care m-a convins total să îmi comand o cantitate mai mare, așa că am apelat la varianta de 1000 ml. El se aplică la duș, se masează, după care se clătește. După cum am menționat anterior, fiind din gama Atoderm, are o putere mare de hidratare și poate fi folosit atât pe corp, cât și pe ten. Având acțiune anti-iritantă, se poate aplica și pe o piele sensibilă. Textura acestui ulei de duș nu este deloc lipicioasă, iar după folosire pielea rămâne foarte fină.

Pe lângă variantele menționate se mai găsește în cantitatea de 200 ml și exceptând tubul de 100 ml, acestea au pompiță, care facilitează utilizarea.

Ulei de duș Bioderma Atoderm
Ulei de duș Bioderma Atoderm

Cremă de mâini

Crema de mâini din gama Atoderm mi-a fost și îmi este un aliat foarte bun încă de când a început pandemia, deoarece din cauza spălării excesive și folosirii antiseptizantelor mâinile se usucă foarte ușor și au nevoie de hidratare constantă. Textura nu este lipicioasă și nu lasă o senzație grasă, se absoarbe rapid în piele și oferă un miros plăcut. O cantitate mică de cremă menține mâinile hidratate multă vreme, iar efectele pozitive se observă și la nivelul unghiilor. Pe lângă beneficiile asupra pielii, un avantaj al acestei creme este și cantitatea mică (50 ml), deoarece poate fi purtată în orice geantă.

Cremă de mâini Bioderma Atoderm
Cremă de mâini Bioderma Atoderm

Balsam de buze Atoderm

Deoarece dintotdeauna am avut probleme cu uscare buzelor, este esențial să am mereu la îndemână produse pentru a le hidrata. Balsamul de la Bioderma este printre cele mai folosite, având o putere mare de hidratare. Acesta repară buzele uscate și crăpate, nu lasă o senzație lipicioasă și acționează blând. Formula este una parfumată, având note subtile de zmeură. Folosit constant, balsamul menține buzele protejate și hidratate.

Balsam de buze Bioderma Atoderm
Balsam de buze Bioderma Atoderm

Gel de curățare Atoderm

Un produs potrivit atât pentru curățarea, cât și pentru hidratarea pielii este gelul spumant din gama Atoderm, un produs pe care l-am folosit multă vreme. Acționează foarte blând asupra pielii, fără a o sensibiliza și este potrivit atât pentru rutina de seara, pentru a îndepărta orice urmă de machiaj, cât și pentru rutina de dimineață pentru a pregăti tenul pentru o nouă zi. Nu are parfum și nici săpun. Se clătește ușor, fără a lăsa reziduu și poate fi folosit atât pe ten, cât și pe întreg corpul. Variante disponibile:

  • 200 ml-tub simplu
  • 1000 ml-flacon cu pompiță
Gel de curățare Bioderma Atoderm
Gel de curățare Bioderma Atoderm

Cum îți menții pielea hidratată? Ce produs din gama Atoderm ți-a plăcut cel mai mult? Ce alte game Bioderma ai în rutină?