Lifting Vegetal este una dintre gamele celor de la Yves Rocher, o gamă la baza căreia stă colagenul vegetal, ingredient ce contribuie la elasticitatea și hidratarea pielii. Gama Lifting Vegetal este alcătuită din mai multe produse:

  • Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor
  • Ser concentrat cu efect de lifting
  • Cremă de zi cu efect de lifting
  • Fluid iluminator cu efect de remodelare
  • Cremă de noapte cu efect de lifting

Dintre cele 5 produse din această gamă, primele 3 au ajuns și la mine acum ceva timp. În rutina mea am adăugat crema de ochi, celelalte două produse fiind perfecte pentru tenul mamei. Gama Lifting Vegetal este potrivită mai ales unui ten matur, asupra căruia are efecte de hidratare, luminare și prevenire a ridurilor.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

De ceva timp am adăugat în rutina mea și crema pentru ochi, întrucât până acum câțiva ani nu foloseam un produs destinat acestei zone. Când vine vorba de riduri, este important să folosim produse pentru a preveni și întârzia apariția acestora. Crema de ochi din gama Lifting Vegetal contribuie în acest sens prin hidratare intensă. Textura acesteia este una lejeră, nu încarcă zona în care este aplicată și se absoarbe rapid în piele. Poate fi aplicată atât seara, cât și dimineața, iar cantitatea necesară este una foarte mică, de mărimea unui bob de mazăre pentru ambii ochi. Ambalajul este unul foarte practic, fiind potrivit și pentru călătorii. Crema de ochi are o cantitate de 14 ml și poate fi găsită atât online, cât și în magazinele fizice Yves Rocher cu 115 lei.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor Yves Rocher

Ser concentrat cu efect de lifting

Deși serul a intrat în rutina mamei, am decis să îl testez și eu. Efectul serului este unul plăcut, de hidratare, însă interacțiunea sa cu tenul meu nu a fost una foarte prietenoasă, deoarece imediat după aplicare acesta forma mici bucățele care arătau inestetic, mai ales în cazul în care aplicam machiaj. Pentru tenul mamei a fost însă foarte potrivit, contribuind la hidratarea și elasticitatea pielii. Serul concentrat are o textură fluidă bogată în colagen, vine în format de 30 ml cu pompiță și costă 160 lei.

Atenția la detalii a celor de la Yves Rocher este observată și în ceea ce privește ambalajele, flaconul serului fiind realizat din sticlă reciclabilă, iar cel din din carton provenind din păduri gestionate în mod durabil.

Cremă de zi cu efect de lifting

Crema de zi din aceeași gamă vine cu efecte asemănătoare produselor descrise anterior, principalele fiind hidratarea și menținerea elasticității pielii. Dintre ingredientele cremei, dar și a celorlalte produse din gama Lifting Vegetal, 97% sunt de origine naturală, iar formula este testată dermatologic. Textura cremei este una lejeră, ușor gelatinoasă, care se absoarbe rapid în piele fără a lăsa senzație o grasă sau lipicioasă. Mergând pe același principiu, ambalajul este de asemenea eco friendly, atât în cazul recipientului din sticlă, cât și al cutiei de carton, iar produsele sunt vegane.

Cremă de zi cu efect de lifting Yves Rocher

Ați încercat produsele din gama Lifting Vegetal? Ce alte produse de la Yves Rocher vă plac?