Revenind la subiectul legat de susținerea brandurilor românești, articolul de astăzi va fi despre 2 produse de la un brand cu care au intrat în contact chiar și bunicile și străbunicile noastre. Este vorba despre Farmec, brand cu peste 120 în spate, care de-a lungul timpului a bucurat multe generații. În tot acest timp echipa Farmec a inovat, ei fiind și cei care au adus pentru pima oară în România produsele de tip spray. Din această companie s-au desprins diferite game cu un portofoliu larg de produse, printre care și gama Gerovital Plant, despre care voi vorbi în continuare.

Gerovital Plant

Gerovital Plant este o gamă destinată în principal unui ten normal sau chiar mixt, având diferite produse pentru îngrijirea pielii. Aceasta a fost creată pentru a menține echilibrul microbiomului și a contribui la restabilirea acestuia. Remarcabil la acestea este raportul calitate-preț, deoarece la fel ca multe produse Farmec, cele din gama Gerovital Plant au o compoziție destul de bună, alături de un preț accesibil. Făcând parte dintr-un brand foarte cunoscut în România, produsele se găsesc în foarte multe magazine, atât online, cât și în magazine fizice precum supermarketuri, drogherii sau chiar magazine mici.

Cremă hidratantă Microbiom Protect

Întotdeauna am vorbit despre hidratarea pielii și despre cât este de importantă indiferent dacă tenul este unul uscat sau gras. Cu 96% ingrediente de origine naturală, crema din gama Poliplant Microbiom Protect contribuie la hidratarea pielii și diminuarea reacțiilor alergice. Textura este lejeră, ușor gelatinoasă, cu un miros plăcut foarte subtil.

Crema nu are SPF, deci poate fi introdusă în rutina de seară pentru o hidratare intensă de-a lungul nopții. Printre ingredientele care se remarcă la această cremă sunt uleiul de măsline și aquaxylul, care refac funcția de barieră a pielii, complexul Poliplant Microbiom Protect care restabilește echilibrul microbiomului pielii și sepitonic M3 cu rol în revitalizarea celulelelor.

Crema vine într-un recipient de 50 ml, iar prețul acesteia este aproximativ 26 lei.

Cremă Hidratantă Microbiom Protect Gerovital Plant
Cremă Hidratantă Microbiom Protect Gerovital Plant

Apă micelară Microbiom Protect

Făcând parte din aceeași gamă, apa micelară are și ea la bază complexul Poliplant Microbiom Protect. Pe lângă acesta, un ingredient care iese în evidență este Equibiom (extract din rădăcină de brusture) care previne dezechilibrul microbian de pe piele. Este un produs necesar în ceea ce privește curățarea tenului, indiferent dacă pe parcursul zilei a fost sau nu aplicat machiaj. Curăță impuritățile, machiajul sau sebumul, fiind potrivită atât pentru ten, cât și pentru ochi. Se găsește în două variante, de 150 ml și 400 ml. Raportul calitate-preț este unul impresionant, întrucât o astfel de sticluță costă sub 20 de lei și își face treaba foarte bine.

Apă micelară Microbiom Protect Gerovital Plant
Apă micelară Microbiom Protect Gerovital Plant

Ați folosit produse Gerovital? Dar alte produse de la Farmec?