Am o atracție mare față de produsele cosmetice, nu pot nega în niciun fel. Oricât de multe produse aș avea, niciodată nu voi spune nu la ceva nou, chiar dacă mai am încă trei cu același scop. Mereu mi-a plăcut ideea de a testa produse despre care nu știu prea multe, pentru a le descoperi pe fiecare în parte și pentru a decoperi noi branduri. Cei de la Pick N Dazzle m-au bucurat cu un colet plin de frumusețe, cu una dintre cutiile disponibile în cadrul programului lor.

Ce este Pick N Dazzle?

Cu siguranță nu este prima oară când auziți despre ei, însă voi face o mică prezentare a ceea ce înseamnă de fapt Pick N Dazzle. Este vorba despre un serviciu de frumusețe care constă într-un abonament lunar personalizat. În funcție de nevoile și dorințele fiecărei persoane, cei de la Pick N Dazzle realizează cutii de frumusețe cu produse de la diferite branduri cum ar fi Cocosolis, Copines, Korean Beauty, Naobay, etc. Tot ce trebuie tu să faci, ca beauty lover, este să îți creezi un profil de frumusețe unde să selectezi preferințele în materie de make-up și skincare, iar în funcție de acest profil îți va fi trimisă cutia. Atunci când alegi acest serviciu poți opta pentru un abonament de 1, 3 sau 6 luni, iar cu cât perioada este mai lungă, cu cât vei plăti mai puțin în fiecare lună. În ceea ce privește tipul cutiilor de frumusețe, poți alege între Sleek-cu produse esențiale, Dazzling-stralucitor și Premium. Îți poți face abonament aici.

Pick N Dazzle Premium Box

Cutia plină de frumusețe care a ajuns la mine face parte din categoria Premium, având în total 13 produse full size și câteva mostre. Aceasta conține atât produse de make-up, cât și produse de skincare, haircare și bodycare. Mai jos puteți vedea unboxingul cutiei Premium de la Pick N Dazzle:

Produse de make-up

Produsele de machiaj care s-au regăsit în cutie sunt:

  • Bronzer cu particule glowy Miss Cop
  • Blush iluminator Miss Cop
  • Mascara waterproof Miss Cop
  • Ruj mat lichid Phase Zero
  • Fard mono Phase Zero
  • Creion de ochi Copinese

Produse de skincare

  • Pentru ten-2 măști Korean Beauty și o mască Natura
  • Pentru păr-o mască Detox Wrap de la The Cosmetic Republic
  • Pentru corp-gel de duș și cremă de corp de la CB&CO și scrub de corp cu cafea, vanilie și mandarină de la Cocosolis

Experiența Pick N Dazzle a fost una mai mult decât plăcută și fără nicio reținere recomand acest serviciu. Produsele de make-up sunt în mare parte produse esențiale pentru un machiaj complet, în timp ce produsele de skincare mi-au asigurat un răsfăț pentru întregul corp. Cu ajutorul lor am descoperit noi branduri despre care nu știam nimic și care s-au dovedit a fi foarte bune. Indiferent de varianta aleasă, toate cutiile vor avea produse full size, iar prețul produselor depășește cu mult prețul dat pe cutie, ceea ce face ca Pick N Dazzle să fie clar o alegere bună.

Ce părere ai despre astfel de abonamente lunare? Ai apelat sau ai vrea să intri în contact cu cei de la Pick N Dazzle?