Chiar dacă shoppingul online a fost dintotdeauna o alegere bună, tot existau persoane care îl evitau. Pandemia a fost însă cea care a determinat o creștere în acest sens, iar cumpărăturile online au devenit mult mai folosite. Unul dintre magazinele online pe care le prefer este Notino, pentru că știu că îmi pot comanda cam tot ce am nevoie în materie de produse cosmetice. Aceștia au diverse promoții foarte des, iar în această lună au introdus chiar o sesiune de reduceri Black Friday.

Black Friday-summer edition

Black Friday-ul de vară propus de cei de la Notino are loc în această săptămână, între 13 – 19.07.2020, iar reducerea vizează destul de multe categorii de pe site: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice. Aplicând codul “notino” la finalizarea comenzii se aplică o reducere de 20% la brandurile selectate (nu se aplică la produsele deja reduse).

Printre brandurile care beneficiază de această reducere sunt: make-up-Nyx, Maybelline, Loreal, skincare-Vichy, Avène, Nivea, parfumuri-Calvin Klein, Gucci, îngrijirea părului-Alfaparf, Biolage, Moroccanoil și multe altele.

Nyx Professional Make-up must-have

Folosesc produse de la Nyx încă de când am început să mă machiez, fiind un brand accesibil cu produse foarte bune. Am de la ei produse pe care le folosesc chiar la fiecare machiaj și continui să încerc mai mereu câte ceva nou. Printre cele mai recente produse pe care le am de la Nyx sau chiar printre preferate sunt cele ce urmează.

Tinted Brow Mascara

Am mai vorbit despre acest produs în trecut, însă nu îl pot exclude din această listă. El este cel pe care îl folosesc la fiecare machiaj, alături de un gel de sprâncene. După ce umplu golurile cu gelul, aplic mascara de la Nyx pentru a le pieptăna, a le ridica ușor și a defini mai bine forma sprâncenei. Nuanța pe care o folosesc este cea mai deschisă, 01 Blonde, perfectă pentru persoanele cu păr decolorat sau vopsit într-o nuanță foarte deschisă.

Born to glow highlighter

Am folosit în trecut un iluminator de la Nyx dintr-o paletă mai complexă, dar și un iluminator dintr-o paletă de sculpting de la o prietenă și de aici interesul de a încerca și acest iluminator. Deși din gama Born to Glow există o paletă cu toate nuanțele pentru iluminare, îmi doream o variantă cât mai mică pentru a o pune în portfard. Am ales astfel nuanța 02 Chosen One, un iluminator pudră cu reflexii aurii. Este un produs foarte pigmentat, care poate fi aplicat atât mai subtil, pentru un look natural, cât și mai intens pentru ceva mai glowy. Deși are și mici particule de sclipici, acestea nu se împrăștie pe tot tenul.

Bureței de unică folosință

Pentru că burețeii adună foarte multe bacterii în interior, chiar dacă sunt spălați, am încercat să găsesc alternative safe pentru ten. Deși am ales aplicarea fondului de ten cu o pensulă de buffing, nu pot renunța la burețel (pentru a lua excesul de fond de ten după aplicarea cu pensula, dar și pentru concelear). Astfel, am trecut la burețeii de unică folosință, iar în ultima comandă de pe Notino i-am ales pe cei de la Nyx. Pachetul conține 20 de bureței triunghiulari, destul de mari, prețul fiind de 41 lei (36 la reducere). Își măresc volumul când sunt udați, ceea ce permite o aplicare și mai ușoară. Produsele se aplică uniform cu ei și nu absorb foarte mult.

Suede Matte Lipliner

Tot printre produsele must have de la Nyx mi se par creioanele de buze din gama Suede. Cele două nuanțe pe care le am eu sunt Peach dont kill my vibe și Sandstorm, însă pe lângă acestea mai există alte 63 de nuanțe. Creioanele de buze au un aspect mat, sunt destul de cremoase pentru o aplicare ușoară și rezistă destul de multe ore. Probabil cel mai avantajos lucru la ele îl reprezintă prețul, un astfel de dermatograf de buze fiind 19 lei.

Ce produse de la Nyx ai printre preferate? Vei profita de reducerile de pe Notino?