Acum o lună vă prezentam câteva piese vestimentare de la Femme Luxe, site de îmbrăcăminte din UK, iar de curând a mai ajuns la mine o comandă plasată pe site-ul lor. Așa cum am spus și în primul articol, toată experiența livrării a fost și de această dată una reușită, coletul a fost expediat la scurt timp de la plasarea comenzii, iar livrarea a fost făcută în 10 zile. Deși punga în care erau puse toate hainele era puțin ruptă, fiecare piesă este pusă în ambalaj propriu, ceea ce a făcut să fie totul în regulă.

Dacă prima comandă a fost all black, nici de data aceasta nu am fost prea departe. Dintre cele 4 piese comandate, 3 dintre ele sunt negre, diferența fiind făcută de un set peachy.

Baby girl slogan T-Shirt

Pentru că în prima comandă am avut două piese din categoria T-Shirts, am reușit să îmi fac o idee despre calitatea acestora. Fiind mulțumită, am ținut neapărat să îmi iau și de această dată un tricou. Am ales tot unul negru, cu textul Babygirl. Deși oricum acest model este unul oversized, tot am optat pentru mărimea M pentru a fi foarte larg. El se găsește și în varianta albă, pe care probabil o să o iau în următoarea comandă. Tricoul arată foarte bine purtat cu biker shorts, dar și cu jeanși sau fuste, fie băgat în acestea, fie strâns în față printr-un nod. Pentru mine faptul că l-am ales într-o mărime mai mare îl face foarte comod și ușor de purtat cu aproape orice.

Organza Mesh Sleeve Crop Top

Încă de când au adăugat pe site acest top am știut că îl voi adăuga într-o viitoare comandă. Topul are mâneci bufante, din organza și se leagă în partea din față. Deși este foarte scurt, purtat cu o fustă sau pantaloni cu talia foarte înaltă acesta arată chiar bine. Mărimea aleasă de mine este 6, care este potrivită unui XS sau S. La fel ca tricoul cu sloganul Baby girl, acest top se găsește și în varianta albă.

Bodycon Mini Dress

Tot la categoria hainelor negre intră și această rochie, pe care nu o voi purta prea curând din cauza virusului, însă care va fi perfectă pentru primul eveniment la care voi merge. Este potrivită pentru un eveniment în timpul toamnei sau iernii, deoarece are mâneci lungi și este ușor ridicată la baza gâtului. Detaliul care face rochia să fie interesantă este șnurul de pe picior, care se strânge oricât de mult vrei, dând astfel o formă ușor asimetrică rochiei și făcând-o mai mulată. Aceasta se așează foarte bine pe corp, iar mărimea pe care am ales-o este tot 6-XS/S. Rochia se mai găsește și pe alte culori, cum ar fi lila, gri. Fiind o piesă basic, este ușor de accesorizat, motiv pentru care aș purta-o alături de o pereche de pantofi/sandale cu toc într-o culoare cât mai nebună.

Nude Loungewear Set

Pentru că voiam să încerc și ceva din categoria Loungewear, am ales un set format din două piese-o maletă scurtă și o pereche de pantaloni lungi. Deși pe site setul pare mai nude, culoarea acestuia este destul de peachy, însă nu pot spune că mă deranjează foarte tare. Materialul este unul ușor elastic și destul de subțire, deci piesele sunt potrivite și pentru o seară răcoroasă de vară, dar și pentru toamnă sau primăvară. Cele două piese din set arată foarte bine purtate și separat, maleta cropped cu o pereche de jeanși scurți sau lungi, iar pantalonii cu un tricou sau chiar un pulover. Am ales mărimea S/M, care este relativ potrivită, cu excepția pantalonilor care sunt mult mai lungi și pe care îi voi modifica pentru a avea lungimea potrivită (această problemă o întâmpin mereu deoarece sunt foarte mică de înalțime). Setul se mai găsește și pe negru (care nu era pe stoc atunci când am comandat, din păcate) și pe gri.

Cea de-a doua comandă pe site-ul Femme Luxe a fost una reușită și cu siguranță și următoarele vor fi la fel. Pentru cele care urmează voi alege în continuare tricouri, datorită calității lor, un alt set datorită faptului că cel achiziționat este foarte comod și probabil ceva din categoria Joggers, categorie din care nu am luat nimic.

Ați comandat de pe Femme Luxe? Care dintre piesele prezentate de mine vă atrag?