Cu siguranță brandul C-Thru ne trimite pe toți cu gândul la anii din urmă, datorită existenței lor pe piață încă de când eram mici. Este un brand pe care îl știm cu toții și de la care sigur am încercat măcar un produs. După o perioadă lungă în care nu am mai folosit nimic de la ei, cei de la Line Agency au făcut posibilă reîntâlnirea prin intermediul unui pachet parfumat.

Gamele C-Thru

Ca fiecare să intre în contact cu produsele care se mulează cel mai bine pe personalitatea sa, cei de la C-Thru au mai multe game dintre care să alegem. Fiecare gamă este alcătuită din apă de toaletă, parfum de corp și deodorant, iar fiecare vine cu note specifice și cu ceva caracteristic:

  • Luminous Emerald-Confidence
  • Harmony Bliss-Life Balance
  • Girl Bloom-Feminity
  • Wanderlust Dream-Travel
  • Joyful Revel-Life Celebration

Harmony Bliss

Ce descrie cel mai bine această gamă este “Life Balance”. Pachetul care a ajuns la mine a fost alcătuit din apa de toaletă și deodorantul, ambele cu arome fructate și ușor florale. Parfumul acestei game este unul perfect pentru vară, fiind foarte fresh datorită notelor de căpșună, mandarină și pară. Apa de toaletă vine într-o sticluță interesantă de 30 ml, cu mici biluțe în interior. Nu este nevoie de foarte multe pufuri, deoarece acestea se imprimă foarte rapid pe piele și pe haine și rezistă multe ore. Deodorantul are de asemenea o rezistență foarte bună și un miros foarte fresh. Acesta are 150 ml.

Prospețimea și aromele parfumului gamei Harmony Bliss sunt transpuse într-un ambalaj elegant, feminin, cu o explozie de culori.

Tot dintr-un pachet de la Line Agency am primit și varianta mini a deodorantului Harmony Bliss, de 50 ml, care este perfect de pus în geantă sau chiar pentru călătorii. În același pachet s-a regăsit și apa de toaletă din gama Luminous Emerald, cu aceeași sticluță interesantă, însă cu o altă “îmbrăcăminte”. Aceasta are note florale, fiind potrivită pentru o zi de primăvară.

Ce produse C-Thru ai folosit? Care gamă crezi ca ți s-ar potrivi cel mai bine?