Subiectul înfrumusețării a reprezentat dintotdeauna un punct comun pentru femei, un motiv de apropiere, indiferent că vorbim despre make-up, hair styling sau skincare. Zilnic suntem prinse în situații în care socializăm și cu siguranță măcar o singură dată am fost atrase de un produs de beauty. Să fie, poate, nuanța aprinsă a rujului pe care îl retușează cineva în baia unui club sau restaurant? Sau poate iluminatorul care strălucește pe pomeții unei fete în timp ce aștepți tramvaiul? Parfumul colegei de facultate? Oricare situație ar fi, este un prilej de a cunoaște o persoană nouă, de a-i oferi un compliment spontan și poate chiar de a descoperi un produs nou pe care să îl adaugi la colecție și care ar avea șanse să îți devină favorit.

Șansele sunt foarte mari să descoperim produse ieftine și bune, pe care le vom achiziționa imediat, dar și produse de lux, pe care le vom adaugă în wishlist. Un foarte bun exemplu în cazul meu este un produs pe care l-am văzut în ultimii ani peste tot în online, la foarte mulți make-up artiști, bloggeri, influenceri și pe care voiam să îl incerc datorită feedback-ului pozitiv. Este vorba despre un fond de ten foarte cunoscut, respectiv Estée Lauder Double Wear. Astfel, de curând am intrat în posesia acestui fond de ten, cu care m-am înțeles încă de la prima aplicare și care s-a dovedit a fi pe măsura laudelor primite.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Double Wear este un fond de ten lichid, la care după câteva aplicări am observat:

  • Are acoperire mare.
  • Nu încarcă tenul foarte tare dacă este aplicat într-o cantitate nu foarte mare.
  • Se simte destul de lejer.
  • Finish-ul este mat.
  • Rezistă foarte bine pe ten, chiar și pe o piele mixtă cum este în cazul meu. Rezistența este de multe ore, iar aplicarea unei pudre ajută și mai mult.

Având un finish mat și o textură mai greoaie față de alte fonduri de ten, mi se pare un fond de ten care nu este potrivit chiar în orice situație. Îl văd potrivit pentru zilele mai răcoroase, cu siguranță nu vara. De asemenea, nu îl văd neapărat ca fiind un fond de ten de zi cu zi, când suntem în căutarea unui machiaj cât mai natural, ci mai mult pentru situațiile în care ne dorim un machiaj flawless.

Făcând parte din categoria produselor high end, are un preț destul de mare, respectiv ~200 lei, însă momentan îl putem găsi la reducere pe Notino cu 165 lei. Double Wear are cantitatea clasică de 30 ml, se găsește în aproape 50 de nuanțe, iar pompița se achiziționează separat.

Din aceeași categorie a fondurilor de ten high end pe care le-am încercat este și Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme, un fond de ten mult mai lejer de această dată, cu acoperire medie, buildable și finish ușor glowy. Acesta este produsul de machiaj al acestei săptămâni pe Notino și poate fi achiziționat cu 169 lei. La fel ca Double Wear, se găsește în peste 45 nuanțe.

Preferi un fond de ten mat sau unul glowy? Ai încercat Double Wear? Dar pe cel de la Lancôme?