Accesorizarea va reprezenta mereu punctul cheie al unei ținute și va fi acea notă finală care o va contura. Pe lângă bijuteriile pe care le adăugăm, geanta are un rol important în acest sens. Pentru mine orice ținută, fie aceasta de zi cu zi, elegantă sau chiar sport, trebuie să fie completată de o geantă, atât pentru estetică, cât și pentru multitudinea de obiecte pe care le port după mine. Chiar dacă suntem sau nu pasionate de genți, avem puține sau suntem colecționare, trebuie să avem în garderobă măcar o geantă din piele naturală. Atelierele care confecționează astfel de genți aduc în fața noastră elemente calitative, unul dintre ele fiind chiar atelierul de marochinărie Elida Radu.

Despre atelierul Elida Radu

Atelierul Elida Radu este un atelier de marochinarie din Constanța, care a luat naștere încă din 1993 și care de atunci a evoluat și menține vie o poveste frumoasă. Pielea naturală prinde contur în acest atelier, transformându-se în minunății pentru femei. În timp atelierul s-a dezvoltat și a devenit un shop online foarte complex, unde găsim diferite tipuri de genți de damă precum poșete, rucsacuri sau plicuri. Site-ul este bine structurat, iar indiferent de stil și preferințe este aproape imposibil să nu găsești ceva care să ți se potrivească.

De ce piele naturală?

  • Cu siguranță primul aspect de care mă voi lega este calitatea, deoarece atunci când facem o investiție, indiferent de ce fel, ne dorim ca lucrul respectiv să fie cât mai bun. Alegând o geantă din piele naturală, avem siguranța că aceasta va fi rezistentă și că ne vom putea bucura de ea o vreme îndelungată.
  • Aspectul este foarte important, întrucât o geantă confecționată din piele naturală se va diferenția foarte ușor de o geantă din piele artificială. Aceasta va ieși în evidență prin aspectul său foarte bine conturat, prin eleganță și rafinament.
  • Rezistența. Aici ne putem referi la aspectul general al genții, dar și la transferul culorii, care apare mult mai greu la pielea naturală. Desigur, rezistența depinde mult și de interesul acordat îngrijirii, o atenție minimă reușind să facă diferența.

Wishlist Elida Radu

Gențile care predomină în garderoba mea sunt cele de tip shopper, deoarece atunci când merg la facultate am nevoie de cât mai mult spațiu pentru a-mi pune lucrurile necesare, cele mici, fie de tip crossbody, fie handbag, pentru ieșirile în oraș și în final borsetele pentru ținute sport. Deși site-ul este unul foarte complex, pe Facebook putem găsi mai multe modele de genți, acolo unde am pus ochii și eu pe câteva modele foarte versatile. În general am o afinitate pentru gențile negre, astfel că și cele care mi-au atras atenția se mulează exact pe nevoile menționate anterior, cât și pe preferințele mele.

*Fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook Elida Radu.

Ce părere ai despre gențile Elida Radu? Deții genți din piele naturală? Ce model ți-a atras atenția de pe site?