Deși mai sunt doar câteva zile până când începe iarna, ea va avea startul oficial abia când o să fie zăpadă în majoritatea locurilor. Putem astfel până atunci să ne mai bucurăm de câteva zile însorite sau măcar de zile cu temperaturi pozitive, deci și de outfit-uri de toamnă. Foarte potrivit în această perioadă este layering-ul, întrucât, pe lângă ținutele faine pe care le putem face, avem și un back-up pentru schimbările de temperatură de pe parcursul unei zile. Suprapunerea ne dă libertatea de a asocia piese din colecțiile de primăvară/vară cu cele de toamnă/iarnă, rezultând astfel ținute foarte interesante. Recent am vorbit despre câteva piese de toamnă de pe Femme Luxe, iar între timp a mai ajuns la mine un colet cu alte articole ce așteaptă a fi introduse în ținute de toamnă și de ce nu, chiar și de iarnă. Piesele alese de această dată sunt:

  • Black Zip Up Ribbed Skirt Co-ord
  • Blue Chinese Print Mesh Bodycon Midaxi Dress
  • Dark Green Cuffed Joggers

Dark Green Joggers

Piesele vestimentare din categoria Trousers de pe site-ul Femme Luxe au devenit printre preferatele mele, astfel că după perechea roz despre care am vorbit în articolul anterior, am mai ales încă o pereche, într-o nuanță kaki de data aceasta. La fel ca data trecută, am ales mărimea cea mai mică, respectiv mărimea 6, care se potrivește perfect în talie, singura mică problemă fiind la lungime, deoarece mă regăsesc în categoria minionelor. Spun că problema este destul de mică deoarece pantalonii pot fi ajustați foarte ușor prin rulare, fără a avea un aspect neplăcut. Având deja un croi oversized, dacă ne dorim ca aceștia să fie cât mai pe corp putem lua o mărime mai mică decât cea pe care o alegem în mod normal.

Pantalonii au un material gros, pufos pe interior, ceea ce îi face foarte potriviți pentru toamnă și chiar pentru iarnă. Aceștia au buzunare, manșete în zona inferioară, iar în talie au atât elastic, cât și un șiret cu ajutorul căruia pot fi ajustați. Pe lângă cele două culori alese de mine, Tan și Dark Green, acest tip de pantaloni se mai găsesc și în alte culori (alb, negru, gri, bleo, etc.), simpli, dar și cu imprimeuri de tip marmură, carouri sau chiar cu sloganuri.

În ceea ce privește ținutele, îi văd introduși în foarte multe feluri, atât cu piese sport, cât și cu piese casual. Ținutele mele preferate cu acești pantaloni sunt cele asociate cu bocanci și pulovere sau hanorace oversized, ținute foarte comfy.

Black Zip Up Blouse

O altă piesă vestimentară pe care probabil o voi purta în foarte multe ținute este această bluză neagră, ea fiind foarte versatilă. Bluza face parte dintr-un set cu fustă mulată, ambele fiind dintr-un material striat, nu foarte gros, potrivit însă în asociere cu elemente mai groase. Mărimea aleasă de mine a fost tot 6, care s-a potrivit perfect. Deși este o bluză simplă neagră, sunt câteva detalii care o fac să arate foarte bine. Aceasta are fermoar pe toată partea anterioară, zona inferioară a mânecilor este ușor despicată, iar în talie este ușor mai lungă în față.

Atunci când este băgată în pantaloni, bluza are acest aspect de bodysuit, fiind foarte mulată și perfect așezată pe formele corpului. O asociere foarte interesantă este chiar cu pantalonii despre care am vorbit, fiind un echilibru perfect între mulat și oversized. Arată foarte bine și în ținute alături de o pereche de jeans sau chiar cu fuste. Accesorizarea poate lipsi, întrucât detaliile bluzei au un rol foarte important, însă în cazul în care dorim să o facem, este destul de ușor datorită culorii care ne permite multe asocieri.

Ultima piesă din comandă este o rochie lungă, cu un șliț generos pe partea dreaptă, care este însă dintr-un material transparent, deci potrivită pentru sezonul cald. Pentru o viitoare comandă am pus deja ochii pe câteva elemente, printre care o altă pereche de joggers, dar și câteva pulovere. Pe Femme Luxe se găsește o colecție impresionantă de rochii elegante, însă lipsa evenimentelor cauzată de context mă face să stau departe de această categorie, chiar dacă sunt multe modele care arată foarte bine.

Ai comandat vreodată de pe Femme Luxe? Care sunt piesele tale favorite de la ei? Îți face ceva cu ochiul?